Xavierx Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Po podkręceniu procka a co za tym idzie całej magistrali na FSB 200,mój twardziel odmawia mi posłuszeństwa,oile programy i gry mogę zainstalować to już z nich skorzystać za cholerę niemożna.Teraz pytanie co za cholerstwo się dzieje i jak to można zwalczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 moze bys podal konfig ?? :evil: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Po podkręceniu procka a co za tym idzie całej magistrali na FSB 200,mój twardziel odmawia mi posłuszeństwa,oile programy i gry mogę zainstalować to już z nich skorzystać za cholerę niemożna.Teraz pytanie co za cholerstwo się dzieje i jak to można zwalczyća nie przekroczyles moze 37Mhz na PCI? przy tym podkrecaniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 pci za duze i pada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Podaj config bo wrózek to tutaj nie ma :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 i podaj jakie masz wartosci AGP i PCI ... mi na 37Mhz PCI dysk zaczal jakos dziwnie piszczec i stanelo na 36 :P (stara plyta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...