bladzio Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Full na wypasie :-) ,poprostu miodzio :-) i jaka tu sie w moddingu nie zakochac jak sie oglada takie foty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 imo lepeij jak bedzie jeden kolor podswietlenia, bo te czerwone jakos mi nie pasuje, ale co kto lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Czerwone niestety nie powoduje swiecenia plynu :/ BTW to co to za dodatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Czerwone niestety nie powoduje swiecenia plynu :/ BTW to co to za dodatek? nie jest to Wasz UV dye lite?? ja jakbym robil podswietlenie to UV + blue i do tego UV dye lite blue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Czerwone niestety nie powoduje swiecenia plynu :/ BTW to co to za dodatek? nie jest to Wasz UV dye lite?? ja jakbym robil podswietlenie to UV + blue i do tego UV dye lite blue. No ja dalem red ledy laserowe nad CPU,a by uwidocznic, ze tam sie grzeje :D,na NB swieci laserled mojego wykonawstwa ale niebieski i to juz fajniutko IMHO wyglada, a docelowo bedzie jeszcze jedna katodka UV w budzie i wtedy to juz bedzie full wypas Zielony srodek do wody pochodzi ze stajni x3mfactory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Właśnie ten ze "stajni" 3mfactory byl bardzo fajny i wydawal mi sie lepszy od dVlita , tylko gdzie go teraz dostac cos 3mfactory przystopowalo sprzedaz :( a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja mam nibieski i zielny z CFD, ale nie mam czym go podswietlic :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Mnie sie kolorystycznie wczesniej bardziej podobalo - bylo takie "stonowane" - teraz zaczyna wygladac jak choinka... Hey SpiderMAN - swieta dopiero za ponad pol roku :!: ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 E tam Dimek kazdy lubi co innego , jeden lubi jednokolorowe podświetlanie inny różno a jeszce inny lubi " choinki" ale mnie sie osobiście bardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Mnie sie kolorystycznie wczesniej bardziej podobalo - bylo takie "stonowane" - teraz zaczyna wygladac jak choinka... Hey SpiderMAN - swieta dopiero za ponad pol roku :!: ;-)eee tam, mnie sie wlasnie podoba :D ;) Swieta chce miec caly rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tak spokojnie sobie czytam te posty i się zastanawiam... SpiderMAN zrobił sobie ŁADNE WC, i daje mu to 43 stopnie na procu za cenę powiedzmy około 500-600 a oficjalnie niemal z wyliczeń 900 Zeta... sorka to przerost formy nad treścią :) Fakt ładnie to wygląda, ale do mnie nie przemiawia to po przeprowadzonym bilansie. chyba wolałbym założyć wielki radiator z 3 wentylami na 5 V za takie pieniądze. No chyba że przy WC 43 to normalna temperatura :) pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tak spokojnie sobie czytam te posty i się zastanawiam... SpiderMAN zrobił sobie ŁADNE WC, i daje mu to 43 stopnie na procu za cenę powiedzmy około 500-600 a oficjalnie niemal z wyliczeń 900 Zeta... sorka to przerost formy nad treścią :) Fakt ładnie to wygląda, ale do mnie nie przemiawia to po przeprowadzonym bilansie. chyba wolałbym założyć wielki radiator z 3 wentylami na 5 V za takie pieniądze. No chyba że przy WC 43 to normalna temperatura :) pozdrowionka.Kolego, racze poczytac, bo chyba nie zauwazyles, ze w ukladzie chlodze jeszcze NB i GPU, a w takim przypadku IMHO to juz good wynik te 43C w Full Load na CPU, zwazywszy, ze na ZALMAN CNPS-7000A-Cu mialem 56C, jakos mam pecha jesli chodzi o temperatury i Voltarze moich prockow. Zawsze musze dowalic im napieciem VCore, bo jakos nie moge trafic nigdy fajnej serii :D Druga rzecz, moze ty nie widzisz sensu, aleten sens byl, cisza.... Slysze Barracude ATA IV i 7200.7 teraz, a przy AC moglem o tym tylko pomarzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 SpiderMAN mówisz Cisza podaj ile masz wiatraków na chłodnicy i na jakich napieciach (o ile to możliwe typ wiatraka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 SpiderMAN mówisz Cisza podaj ile masz wiatraków na chłodnicy i na jakich napieciach (o ile to możliwe typ wiatraka) Co taki zdziwiony? Przecież WC się robi miedzy innymi dla CISZY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 he he he i to Jony takie dziwne a ty masz chłodnice bez wiatraków na tym DDenie RBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 he he he i to Jony takie dziwne a ty masz chłodnice bez wiatraków na tym DDenie RBX uwarzasz ze majac wiatraki nie ma sie ciszy? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Viod znowu wyjeżdzasz nie na temat Czy ja cos na ten temat napisałem Jeden i drugi czepia się zapytania o rodzaj i ilość wiatraków Takie to dziwne że chciałbym wiedzieć jakie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Nie chodzi mi o pytanie o wentylatorki, ale to to zdziwienie że jest cisza!!! Ja planuje zapodac na chłodnice NOISEBLOCKER'a 12cm (jest w drodze). Takiego mam na topie i jest strasznie cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Johny_85 to dlaczego w podpisie masz WC by Danger Den To w końcu masz to wc czy planujesz ? a jak masz to jakie wentyle ile i napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Napisałem jaki wentyl mam (Noiseblocker 12cm na 12V). WC w końcowej fazie, brakuje tylko zbiornicza wyr od DD:( Mam nadzieje że sie wyrobię do końca tygodnia bo 11 i 12 marca matura:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Dane techniczne: Wymiary: 120x120x25mm Łożysko: podwójne kulkowe Poziom hałasu: 34 dBA Przepływ powietrza: 126 m3/h Żywotność: 100000 godzin No jeżeli te 34 dBa to dla ciebie cisza to ja mam błogą ciszę 18 dBa bez WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ja go w ogóle nie słyszę bo zagłusza go VOLCANO 11 (46db):P A jak będe miał WC to zapewne bedzie chodził na 5V:P Wymiary: 120x120x25 mm Zasilanie: 6-13V/0.18A/2.15W Typ łożyska: podwójny kulkowe Prędkość obrotowa: 1000-2000 obr/min Przepływ powietrza: 40 - 70cfm Głośność: 18-34 dB Żywotność: 120 000 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 SpiderMAN mówisz Cisza podaj ile masz wiatraków na chłodnicy i na jakich napieciach (o ile to możliwe typ wiatraka) No mam aluminiowego TITANa krecacego sie 1400-1500 rpm i uwierz mi, ja go nie slysze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan45 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 I o to mi tylko chodziło (tylko o to) Wierze dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a ja mam pytanko czy widzial ktos gdzies kontroler 5-12/24v z max obciazeniem ~30W? bo chcialbym regulowac mojego papsta 172 ale jeden juz poszedl sie kochac:/ [od v7+] a jesli nie ma to jak zrobic i jesli mozna jakies schematy... ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 I o to mi tylko chodziło (tylko o to) Wierze dzięki Niom, jeszcze sie tylko zastanawiam, czy nie lepiej w moim ukladzie dac chlodnice za bloczkami, a nie przed :D, ale na to pytanie musze sobie sam odpowiedziec :D Chyba to trzeba bedzie kiedys sprawdzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tak spokojnie sobie czytam te posty i się zastanawiam... SpiderMAN zrobił sobie ŁADNE WC, i daje mu to 43 stopnie na procu za cenę powiedzmy około 500-600 a oficjalnie niemal z wyliczeń 900 Zeta... sorka to przerost formy nad treścią :) Fakt ładnie to wygląda, ale do mnie nie przemiawia to po przeprowadzonym bilansie. chyba wolałbym założyć wielki radiator z 3 wentylami na 5 V za takie pieniądze. No chyba że przy WC 43 to normalna temperatura :) pozdrowionka. ...a ja mam WC nie dla ciszy, nie dla osiągów, ale dlatego, że montowanie tego to świetna zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ...a ja mam WC nie dla ciszy, nie dla osiągów, ale dlatego, że montowanie tego to świetna zabawa. Brawo dla tego pana! Nie masz WC nie znasz tego uczucia kiedy po dłuuuugim okresie zbierania kasy, mozolnego kompletowania elementów, powolnym składaniu (a'la modelarstwo ;)) zapuszczasz układzik pierwszy raz i stwierdzasz : DZIAŁA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ...a ja mam WC nie dla ciszy, nie dla osiągów, ale dlatego, że montowanie tego to świetna zabawa. Brawo dla tego pana! Nie masz WC nie znasz tego uczucia kiedy po dłuuuugim okresie zbierania kasy, mozolnego kompletowania elementów, powolnym składaniu (a'la modelarstwo ;)) zapuszczasz układzik pierwszy raz i stwierdzasz : DZIAŁA :D No dokladnie to bylo najlepsze uczucie :D, a sprzecior i na sprzecior do WC odkladalem od pol roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 ...a ja mam WC nie dla ciszy, nie dla osiągów, ale dlatego, że montowanie tego to świetna zabawa. Brawo dla tego pana! Nie masz WC nie znasz tego uczucia kiedy po dłuuuugim okresie zbierania kasy, mozolnego kompletowania elementów, powolnym składaniu (a'la modelarstwo ;)) zapuszczasz układzik pierwszy raz i stwierdzasz : DZIAŁA :D Albo : "O %#$@!!!!! fontanna " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...