rout Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 noo spoko , wyglada niezle. jedyna rzecza do ktorej sie przyczepie to kolanka 90* :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 strasznie duzo tego UVdye wlales. ja dawalem 5 kropli i efekt byl taki http://www.ocg.prv.pl/wc2/ogolny2.jpg a przy 2 taki http://www.ocg.prv.pl/wc2/ogolny3.jpg roznica w wydajnosci 2-3st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ad.1 UV Dye Lite - cal flaszke na okolo 1,3l wody czy ja dobrze widze ? czy ty mowisz o calym opakowaniu 30 ml , ktore wystarcza na okolo cwierc tony wody ? czy miales jakies inna "flaszke" ? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 o takim mowie, chcialem miec bardzo swiecaca wode :D mam druga buteleczke :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 efekt mi sie bardzo podoba ale zeczewiscie temp. mogla by byc mniejsza ale czego sie nie robi dla wygladu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zmiana wydajnosci pod wyplwem dodania UV Dye-Lite jest raczej bledem pomiarowym. U siebie stosuje srodek od pol roku, wode wymienialem kilkadziesiat razy i tyle samo razy dodawalem UV - zadnego spadku wydajnosci nie ma. To jest srodek, ktory idealnie rozpuszcza sie w wodzie (nie osadza sie i nie tworzy zawiesiny), wiec fizycznie nie jest mozliwe, aby nagle wydajnosc pogorszyla sie o 2*C. Poza tym dodaje sie tego tylko pare kropli!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 HEHEHE, ja jestem zachlanny :D Ta temperatura to sie nie sugerujcie, to bylo podczas upalu 32C a do tego proc na fsb 225 i VCore 2,2V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Widze, że preferujesz połączenie równoległe. Co z nierównomiernym przepływem wody :?: Rozumiem, że nie miałeś wolnej zatoki 5,25 na zbiornik? ;) Gdzie dałeś BIP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 rownolegle, bo tak :D :P :D nie nie mialem i nie bede mial, mam cylindryczny :D na dachu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Możesz zapodać fotkę całej budy z otwartym bokiem ? Zamierzam złożyć podobny zestawik i mam klopot jak zamieścić na topie budy chłodnicę z wiatrakami, zeby wiały do góry... Każde inne rozwiązanie też mile widziane...Możesz zapodać fotkę całej budy z otwartym bokiem ? Zamierzam złożyć podobny zestawik i mam klopot jak zamieścić na topie budy chłodnicę z wiatrakami, zeby wiały do góry... Każde inne rozwiązanie też mile widziane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Moze sie nie powtarzaj. Taka fotka jest gdzies, zaraz poszukam :D A jak nie ma to postaram sie jakas zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...