Horant Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 wlasnie dostalem paczke z r9700. wszystko dziala ok, tylko jest pewien problem. mianowicie, po kazdym wejsciu do windowsa wyskakuje komunikat o uruchomieniu w najnizszej rozdzielczosci i chce sobie zbadac glebie itd. niestety, po kazdym resecie/wylaczeniu komputera rozdzialka powraca do 640x480. kiedy ja zmienie, wszystko ladnie dziala. rzecz w tym, ze zmienianie rozdzialki po kazdym wlaczaniu komputera jest to dosyc denerwujace :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 wlasnie dostalem paczke z r9700. wszystko dziala ok, tylko jest pewien problem. mianowicie, po kazdym wejsciu do windowsa wyskakuje komunikat o uruchomieniu w najnizszej rozdzielczosci i chce sobie zbadac glebie itd. niestety, po kazdym resecie/wylaczeniu komputera rozdzialka powraca do 640x480. kiedy ja zmienie, wszystko ladnie dziala. rzecz w tym, ze zmienianie rozdzialki po kazdym wlaczaniu komputera jest to dosyc denerwujace :-) Jakie stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zmieniales stery/robiles nowy system po zmianie karty ? jakie stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 wlasnie dostalem paczke z r9700. wszystko dziala ok, tylko jest pewien problem. mianowicie, po kazdym wejsciu do windowsa wyskakuje komunikat o uruchomieniu w najnizszej rozdzielczosci i chce sobie zbadac glebie itd. niestety, po kazdym resecie/wylaczeniu komputera rozdzialka powraca do 640x480. kiedy ja zmienie, wszystko ladnie dziala. rzecz w tym, ze zmienianie rozdzialki po kazdym wlaczaniu komputera jest to dosyc denerwujace :-)ile wyciskasz ptk w 3dmarku 2001 na tym sprzecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 wykrecilem 14600 pkt (nie wrzucilem na ORB, bo cos nie moglo sie polaczyc;/). problem juz rozwiazany, omegi pomogly. w kazdym razie zrobie dzisiaj w nocy reinstalke systemu :-) przy okazji, w 3dmarku03 moj wynik to 4368. moj kolega, ktory ma 9500->9700 ma prawie rowno 4000 (konfiguracja kompa podobna). moj wynik jest ok, czy jakis podejrzanie niski? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ja tyz mam 9500@9700 3dmark03 - 5300 pkt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 na moim konfigu (proc 1580mhz) po oc grafiki 9,7pro na 9,8pro milem 5280pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 moj robi 5700.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 moj po oc na 305@600 wyciagnal ~4900 w 03 i ~16k w 01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 wykrecilem 14600 pkt (nie wrzucilem na ORB, bo cos nie moglo sie polaczyc;/). problem juz rozwiazany, omegi pomogly. w kazdym razie zrobie dzisiaj w nocy reinstalke systemu :-) przy okazji, w 3dmarku03 moj wynik to 4368. moj kolega, ktory ma 9500->9700 ma prawie rowno 4000 (konfiguracja kompa podobna). moj wynik jest ok, czy jakis podejrzanie niski? :-)wynik mam prawie taki sam jak ty na bardzo podobnym sprzecie - bez krecenia niczego mialem w 3D mark 2003 4300 punktów, wiec chyba twój jest calkiem w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 po podkreceniu grafy (i lekko proca) uzyskalem nastepujace wyniki: http://service.futuremark.com/compare?2k1=7403493 - 3dmark01 http://service.futuremark.com/compare?2k3=1831955 - 3dmark03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...