lizard Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Wiem, ze watek byl walkowany, ale zrobilem wszystko co moglem i nadal kupa :/ Niby na pierwszy rzut oka wszystko jest w porządku http://mareklizard.wz.cz/tweak/error.JPG Mam skaner ktory dziala pod usb2. Podlaczylem, jednak podczas skanowania wyskakuje mi blad, ze nie ma polaczenia (???!). Usb 1.1 dziala b.dobrze (myszka i skaner), skaner tez dziala na usb2 (sprawdzalem na innym komputerze), wiec wina moze byc tylko w moim sprzecie. Sterowniki wgralem wszystkie i wyglada na to, ze jest poprawnie. Jedyne co teraz mam na mysli to, ze mam za slaby zasilacz ( Enlight 300W). Mam podkrecony procesor Athlon XP 1700+@2400+ (stabilny), dwa dyski, firewire, nagrywarke, radeona 9500@9500pro, klawiature, myszke, cooler titana i 2 wiatraczki z diodami, 512 ddr ram 333. Czy jest mozliwe zeby to zasilacz byl za slaby? Czy moze cos zwalilem przy instalacji sterownikow? Prosze o pomoc. Oczywiscie system windows xp pro sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jaki masz OS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizard Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jaki masz OS ? Zapomnialem dopisac - Windows XP pro sp1 (wlasnie te sterowniki sa zainstalowane z poprawki, ktora byla na windowsupdate.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...