Quam Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Chłodzony jak na razie Standartowym Titanem (do 2,8Ghz), ale w przyszłym tygodniu przychodzi Pentagram QC - 120 Cu (Zalman sprzedany :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Mój P4 3,2 Prescott poszedł na 3,8GHz narazie więcej nie probowałem na zasilaczu 300W ale juz mam nowy 420W tylko musze zamienić, w przyszłym miesiącu bede miał nowe pamięci to zobacze co się da z tego wyciągnąć :twisted: (oczywiscie podam co osiągnąłem 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunio Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam pytanie !! Kupilem wczoraj Northwooda 2.4C|512|800|HT seria SL6WF produkcji Chinskiej:? Nie mam jeszcze plytki do tego ale mam zamiar kupic P4p800 tylko ze nie wiem czy sie oplaca pakowac kase w taka plytke poniewaz gdyby procek sie nie krecil wogule to nie ma sensu ?? :? Szukalem wszedzie cos o chinskich prockach intela i nic nie znalazlem !! :( Pomozcie mi !! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mój celeron 2.4 pracuje stabilnie na 3.2ghz przy napięciu 1.825v. Gdyby zasilacz nie ciepał tak napięciem (1.755-1.825v) to było by więcej na na zegarze. Komp budzi się na 3.4ghz ale winda już się nie botuje :-(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Mam pytanie !! Kupilem wczoraj Northwooda 2.4C|512|800|HT seria SL6WF produkcji Chinskiej:? Nie mam jeszcze plytki do tego ale mam zamiar kupic P4p800 tylko ze nie wiem czy sie oplaca pakowac kase w taka plytke poniewaz gdyby procek sie nie krecil wogule to nie ma sensu ?? :? Szukalem wszedzie cos o chinskich prockach intela i nic nie znalazlem !! :( Pomozcie mi !! :roll: Niestety nie ma tu wróżki... Każdy proc kręci się innaczej - i bez testów nie jestes w stanie nic stwierdzić, także przykro mi ale musisz kupić płyte i sam sprawdzić - zawsze możesz potem sprzedać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 A ja męczę jeszcze starego i850E (RAMBUS) :oops: jeszcze je pamiętacie? czyli P4T533-C asusa i P4 1,8A wersja B0 zgadzam się z "Grzechu Sin" że jest nieśmiertelny :lol: bo chodzi na maxa już ponad 2 lata bardzo stabilnie: :lol: (18x100=1800@18x150FSBMAX płyty :( =2700) vcore=1,6 :twisted: plus RAMBUSY SAMSUNGI dual 1066@1200 w 1:1 :twisted: ostatnio założyłem PENTAGRAMA 92Cu i mam w stresie 47st. a normal 35-37st. To oczywiście teraz żaden wynik ale kiedyś! :!: @50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 ja mam antycznego celerona[iI] 2.4 [ 24x100] i odziwo na boxowym colerku i vcore 1.75 bootuje winde... [na zasilaczu 300w o_O] niestety 3dmarka nie jest w stanie wytrzymac... :] myslicie ze na jakims dobrym chlodzeniu powietrzem i chieftecu 360W poleci stabilnie?? dodam ze pamieci sa do [gluteus maximus][256md ddr 266...] ale IMO nie powinny blokowac nic bo procesor na 3.2 leci 24x 133 czyli tak jak pamieci... ale moge sie mylic zajmuje sie OC dopiero kilka miesiecy od wrzesnia :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korodajm Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Ja mam 3 GHz @ 7,50 GHz! Chłodzony powietrzem, ale trochę niestabilny - w ogóle się nie uruchamia ;) Może by tak pisać tylko o stabilnych podkręceniach bo posty w rodzaju mam tyle a tyle, ale niestabilne to bez sensu. Procesor ma działać STABILNIE bo inaczej to tak jakby wcale nie działał, chyba, że ktoś lubi podniecać się liczbą na ekranie POST'cie. Nie chcę nikogo urazić, ale liczą się fakty a nie marzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...