diabel86 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 A wiec od razu zaznaczam ze: -przegladnalem te 17 stron i zobaczylem te tematy ktore mnie interesowaly -mieszkam w Krakowie (to bedzie pozniej potrzebne) I kilka pytan: 1. W tym watku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37321 bylo o generatorze dymu. Ja chce to uzyc w stylu wydmuchania dymu spod albo z kompa na zew czyli zadnego osadzania sie przy wlaczeniu kompa. Czy ktos dostal cos takiego juz ? I ile to moze kosztowac , ew. gdzie najblizej moge to kupic :P 2. Czy super jasne LED'y maja jakos fachowa nazwe nie liczac laser LED ? A moze to jest fachowa nazwa ? 3. Jaki jest najlepszy sklep elektroniczny w KRK ? I gdzie :P 4. Jaki jest najtanszy sklep z akcesoriami do kompa ? 5. Na 4max.pl jest inwerter ktory reaguje na dzwiek - czy cena ok. 35 zl (nie pamietam dobrze) to jest duzo czy malo za to ? Gdzie moge taniej to ustrojstwo dostac ? 6. Ktorego szlifierza polecacie w KRK do wycinania ksztaltow w obudowie ? 7. Co sie moglo zepsuc w CD-Romie (Teac'a) po kilku spieciach jak instalowalem neona ? :P Teraz nie odczytuje wogole plyt chociaz wszystko ladnie dziala. 8. Czym najlepiej wycinac ksztalty w plexi i gdzie to moge kupic ? :P 9. Wiem leniwy jestem 10. Co jest lepsze do podswietlenia klawiatury od spodu ? EL-wire czy laser led'y ? 11. Gdzie moge dostac fajne obudowy do zasilaczy ? 12. Gdzie w KRK jest jakis dobry sklep z sprayami dobrymi :P Dzieki za cierpliwosc w odpowiadaniu (lub jej brak) i zaluje ze nei jestem dziewczyna bo sie boje niektorych odpowiedzi :d Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 1. nie mam pojecia 2. jak powiesz super albo ultra jasne to bedzie dobrze :) 3. w Krakowie jest kilka sklepów które sie nawzajem uzupełniaja: - ul. Mitery (diody, LCD, wentylatory) - aleje 3 Wieszczy na przeciwko kina Kijów (mają chyba największy w kraqu wybów złączek do pc typu molex itd, duzy wybór LCD i inwertery do podswietlenia, wentylatory - jeden z lepszych sklepów w krakowie) - giełda na Balickiej (wchodzisz na halę i skręcasz w lewo, tam jes wejscie do budynku obok. Na parterze jest buda mocno oswietlona dwoma wyswietlacami z ledów czerwonym i zielonym. Tam gosc ma chyba najwiekszy w krakowie wybór diod. ma tanio i naprawde jasne są jego diodki) - ul wadowicka (kiedys tylko tam mieli aluminiowe gałki, teraz im sie skonczyly i juz nigdzienie ma :) ale maja duzy wybór pudełek i tanio) - ul Meiselsa (wszystkiego po troche ale drogo, nie polecam chyba, że w ostateczności) - jest jeszcze sklep w podgórzu na przeciwko więzienia, ale nie pamietam ulicy - ul Starowiślna (mały wybór) narazie tyle pamietam.... 4. Nie ma reguły, polecam pcprojekt na starowislnej, polcpc na madalińskiego, apollo na miodowej 5. zapytaj w polpc 6. nie mam pojecia, sam wycinam (i chyba chodzi Ci o ślusarza...) 7. niemam pojecia... 8. dremel, toya (ogólnie multiszlifierki) qpisz w castorami, praktikerze.... 9. my też wiemy... :) 10. sprawdz :) 11 eee cooo? 12 Krakchemia, castorama i na ulicy Kalwaryjskiej jest masa sklepów z lakierami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zasilacze to wg. mnie to skad wychodza te smieszne roznokolorowe kabelki :P Co do 10: latwo powiedziec ale kasa leci :P Na jakim osiedlu mieszkasz ? Bo widze ze znasz Krakchemie :D Tzn juz nie krakchemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zasilacze to wg. mnie to skad wychodza te smieszne roznokolorowe kabelki :P Co do 10: latwo powiedziec ale kasa leci :P Na jakim osiedlu mieszkasz ? Bo widze ze znasz Krakchemie :D Tzn juz nie krakchemie ...z zasilaczami to masz rację :D ale jesli chodzi Ci o obudowy z plexi do psu to raczej w krakowie nie dostaniesz, pozostaje net Mieszkam na Kazimierzu, a w Krakchemi mają spory wybór lakierów tzn w tym bocznym budyku (obi sie chyba nazywa, prawda?), jeszcze w którymś z hipermarketów mają lakiery Montany, ale nie pamietam w którym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zasilacze to wg. mnie to skad wychodza te smieszne roznokolorowe kabelki :P Co do 10: latwo powiedziec ale kasa leci :P Na jakim osiedlu mieszkasz ? Bo widze ze znasz Krakchemie :D Tzn juz nie krakchemie ...z zasilaczami to masz rację :D ale jesli chodzi Ci o obudowy z plexi do psu to raczej w krakowie nie dostaniesz, pozostaje net Mieszkam na Kazimierzu, a w Krakchemi mają spory wybór lakierów tzn w tym bocznym budyku (obi sie chyba nazywa, prawda?), jeszcze w którymś z hipermarketów mają lakiery Montany, ale nie pamietam w którym. Obi jest gdzie indziej - tam jest DHO :P czyli Dom Hobby Ogrod. A to ze na kazimierzu to zauwazylem jak szukalem tych ulic gdzies a te sklepy - wszystkie kolo ronda grunwaldzkiego . Cale szczescie kolo rynku do szkoly mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ...no wlasnie dho.... :) jest jeszcze jeden elektronik w którym byłem na ulicy Chchołowskiej, to juz masz kawałek od Kazimierza (w łagiewnikach za tym dupnym Kościołem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a co z pozostalymi pytaniami ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ad. 11 fajne obudowy na zasiłki widzialem TU!! A co do reszty to nie mieszkam w krakowie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 "12. Gdzie w KRK jest jakis dobry sklep z sprayami dobrymi :P " Skate Shop Graffiti na Florianskiej -> niesmiertelne logo montaana.. -.-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Albo Molotov! 8) Tez wypas!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Albo Molotov! 8) Tez wypas!! Molotov miazdzy : D ale cisnienie za duze i sie wgniecenia w budzie porobią : p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 A wiec od razu zaznaczam ze: -1. W tym watku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37321 bylo o generatorze dymu. Ja chce to uzyc w stylu wydmuchania dymu spod albo z kompa na zew czyli zadnego osadzania sie przy wlaczeniu kompa. Czy ktos dostal cos takiego juz ? I ile to moze kosztowac , ew. gdzie najblizej moge to kupic :P znalazlem cos takiego ale cena CIe zabije :) Conrad Electronics Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...