Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 witam, komp chodzi 24/7 na tej pompce i pompka zaczela sie rozszczelniac, tracac na wydajnosci. woda zamiast sikac z wylotu sika z kad moze (z wylotu tez ofc) ale wydajnosc zmalała..... mam nukleona i woda zamiast z 2 rurek, leci z jednej, teraz musze ja zmienic i kolejny wydatek ;( nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Długo ją używałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 6 miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 "...woda zamiast z 2 rurek leci z jednej.." :P Panie , ja tez tak chce :-) Widzisz , PH802 jest glowica pompujaca przeznaczona do systemow akwarystycznych (zatapialna). Jesli chcesz ja uzywac do WC powinienes nad nia popracowac (usunac suwaki , uszczelnic ) Sposob na to znajdziesz w jednym z przyklejonych topicow. Uzywam tej pompki od roku i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...