Fireman Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Ten nowy CAVIAR z 8 mb cachem jest niezły, z tego co czytałem.......aż tyle kasy to nie mam chodzi mi raczej o dysk 40GB 7200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Jesli krecisz FSB i jest ono na wysokich obrotach tio nie bierz Baraka bo ci zaraz padnie...jest malo wytrzymaly na wysokie PCI :( glupoty gadasz, ja mam na pci 41 mhz i jakos zadna barracuda mi nie padla przez rok, a mialem BIII i teraz mam BIV (trojka zyje i ma sie dobrze of kors :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 No nie moge uwierzyć ja se tu pisze że nie wiem który dysk wybrać nagle wpadłem na genialny pomysł aby zobaczyć co sie dzieje a tu 60 postów oczywiście wszytkie uważnie przeczytałem, szczerze dzięki naprawde sporko się dowiedziałem na temat tych dysków 8O . !!!A teraz uwaga wreście podjołem wybór jednak dołącze do klanu użytkowników dysków firmy MaXtor(na 98% będzie to Maxtor D740x-6l :wink: )!!! Na koniec chciałbym powiedzieć iż rozumie uzytkowników BIV jak i Maxtor`ów - poprostu jednym dysk chodzi i jest spox a innym pada i jest shit. p.s tak se pomyślałem że jeżeli rozpentałem tą wojne to chyba czas ją skończyć :roll: :?: ( chociaż niektórzy stwierdzą że jest to dopiero początek :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 No nie moge uwierzyć ja se tu pisze że nie wiem który dysk wybrać nagle wpadłem na genialny pomysł aby zobaczyć co sie dzieje a tu 60 postów oczywiście wszytkie uważnie przeczytałem, szczerze dzięki naprawde sporko się dowiedziałem na temat tych dysków 8O . !!!A teraz uwaga wreście podjołem wybór jednak dołącze do klanu użytkowników dysków firmy MaXtor(na 98% będzie to Maxtor D740x-6l :wink: )!!! Na koniec chciałbym powiedzieć iż rozumie uzytkowników BIV jak i Maxtor`ów - poprostu jednym dysk chodzi i jest spox a innym pada i jest shit. p.s tak se pomyślałem że jeżeli rozpentałem tą wojne to chyba czas ją skończyć :roll: :?: ( chociaż niektórzy stwierdzą że jest to dopiero początek :D ) Gratulacje :) Oba dyski sa bardzo dobre i z jednego jak i z drugiego bylbys zadowolony :) Niech ci zyje 100 lat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Niech ci zyje 100 lat Thanks wystarczy 98 8) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...