Skocz do zawartości
Fireman

Baracuda IV vs MaXtor D740x

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli krecisz FSB i jest ono na wysokich obrotach tio nie bierz Baraka bo ci zaraz padnie...jest malo wytrzymaly  na wysokie PCI :(

glupoty gadasz, ja mam na pci 41 mhz i jakos zadna barracuda mi nie padla przez rok, a mialem BIII i teraz mam BIV (trojka zyje i ma sie dobrze of kors :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie moge uwierzyć ja se tu pisze że nie wiem który dysk wybrać

nagle wpadłem na genialny pomysł aby zobaczyć co sie dzieje a tu 60 postów

oczywiście wszytkie uważnie przeczytałem, szczerze dzięki naprawde sporko się dowiedziałem na temat tych dysków 8O .

!!!A teraz uwaga wreście podjołem wybór jednak dołącze do klanu użytkowników dysków firmy MaXtor(na 98% będzie to Maxtor D740x-6l :wink: )!!!

Na koniec chciałbym powiedzieć iż rozumie uzytkowników BIV jak i Maxtor`ów - poprostu jednym dysk chodzi i jest spox a innym pada i jest shit.

p.s tak se pomyślałem że jeżeli rozpentałem tą wojne to chyba czas ją skończyć :roll: :?: ( chociaż niektórzy stwierdzą że jest to dopiero początek :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie moge uwierzyć ja se tu pisze że nie wiem który dysk wybrać 

nagle wpadłem na genialny pomysł aby zobaczyć co sie dzieje a tu 60 postów

oczywiście wszytkie uważnie przeczytałem, szczerze dzięki naprawde sporko się dowiedziałem na temat tych dysków 8O . 

!!!A teraz uwaga wreście podjołem wybór jednak dołącze do klanu użytkowników dysków firmy MaXtor(na 98% będzie to Maxtor D740x-6l :wink: )!!!

Na koniec chciałbym powiedzieć iż rozumie uzytkowników BIV jak i Maxtor`ów - poprostu jednym dysk chodzi i jest spox a innym pada i jest shit.

p.s tak se pomyślałem że jeżeli rozpentałem tą wojne to chyba czas ją skończyć :roll:  :?: ( chociaż niektórzy stwierdzą że jest to dopiero początek :D )

Gratulacje :)

Oba dyski sa bardzo dobre i z jednego jak i z drugiego bylbys zadowolony :)

Niech ci zyje 100 lat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...