Younes Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Posiadam karte graficzną ATI Radeon 9100 Sapphire 64 MB. Podłanczam to wszystko do telewizora za pomocą kabla s video - eurozłącze (długość kabla 5 m), używam sterowników Omega 2.4.43 Mam problem z jakościa obrazu, z bliska widać charakterystyczne pasy są one małej wielkości, ale widać , a chce aby obraz był czysty. Zapomniałem napisać o jednej rzeczy, po podłączeniu dźwięku do telewizora jest poprawa jakości obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Kabel antenowy odłączyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Odłączyłem i nic nie pomogło ... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 No to sprawdź kabel, którym łączysz -- spróbuj innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...