lopik_ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ostatnio zauważyłem że to forum cos sie pomału ładuje nic nie ściągam a forum sie nie może załadować inne fora to klik i jest a tu cza czekać kilkadziesiąt sekund Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 :arrow: to prawda... w dzien jest to troszke uciazliwe. im wiecej uzytkownikow kozysta w danym momecie z forum, tym jest wolniej. lacze juz nie wydala. np. teraz, o godz. 3:00 jest zdecydowanie lepiej, niz w dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie dziwcie sie.... jest nas ponad 10k, topicow jest od groma.... (baza jest wielka i sie nie wyrabia....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Wlasnie od niedawna forum strasznie sie slimaczy, inne stronki otwiera spok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 nie dziwcie sie.... jest nas ponad 10k, topicow jest od groma.... (baza jest wielka i sie nie wyrabia....) O jasne... ;) Jakos nie bardzo ma to wspolnego z wielkoscia bazy.... (znaczy się ma.. ale nie przy takim silnym kompie.. ;) ) Ps. pozną pora, zwłaszcza gdy mam zdjęte limity forum śmiga jak ta lala Być moze marco zamontował za mało ramu .. ale z tego co pamietam jest chyba az nad to as poza tym raczej postarł się aby chodzilo sprawnie także w dzien.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Z reguły siedze na forum od 8 do 16 i jakoś to działa. Nie zauważyłem by znacznie zwalniało. Pewnie, raniutko jest lepiej ale czy na tyle by mówić o muleniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Z reguły siedze na forum od 8 do 16 i jakoś to działa. Nie zauważyłem by znacznie zwalniało. Pewnie, raniutko jest lepiej ale czy na tyle by mówić o muleniu?8-16 to sie nie dziw, że działa dobrze. W pózniejszych godzinach są momenty, że tematy wczytują się nawet przez 5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 >>że tematy wczytują się nawet przez 5 minut. to i tak cud0wnie ;-) u mnie czasami wywala "nie znalezniono serwera" i musze nawet po 2-3 razy "odswiez" dawac.. a inne strony chodza dosc plynnie (wszyscy cos na sieci sciagaja wiec sie nie dziwcie) co ciekawe przed nowym rokiem wydaje mi sie ze lepiej chodzilo - moze to pluskwa milenijna z opuznionym zaplonem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Może przed rokiem baza ważyła 1/10 tego co dziś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 dzisiaj to jest dopiero przegieci z szybkoscia na forum. strony otwieraja mi sie po 5 minut :( trzeba cos z tym zrobic: albo przetrzebac baze danych, albo ograniczyc max ilosc userow, ktorzy moga jednoczesnie przegladac forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 to prawda.. dzisiaj nic sie nie da poogladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 dzisiaj to jest dopiero przegieci z szybkoscia na forum. strony otwieraja mi sie po 5 minut :( trzeba cos z tym zrobic: albo przetrzebac baze danych, albo ograniczyc max ilosc userow, ktorzy moga jednoczesnie przegladac forum. :arrow: oj.. dzisiaj jest bardzo ciezko przegladac forum. trzeba podjac jakies kroki w celu wyeliminowania tego problemu. jesli forum bedzie tak dluzej chodzilo, to cienko to widze... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 zrobcie cos z tym , ile mozna czekac na otwarcie strony , wieksza ilosc dzialow nie pomaga w przegladaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 kutwa, co sie dzieje, 5min czekam na odwarcie forum, co sie dzieje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Moze to ma jakis zwiazek z gg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Hmm moze zrobili bysmy tak jak na donkey.outs.pl ze bedzie elitarna grupa ktora by z wlasnej woli wplacala kase i np. miala by nick na czerwono i inne wyroznienia w zamian.. Zeby podtrzymac forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Moze to ma jakis zwiazek z gg?LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 sluchajcie wy sie radujcie ze wam sie "cos" ladowalo bo mi to kurde od 11 do tej godziny nic sie nie chcialo zaladowac :( a bylem w potrzebie :( panowie moze jednak faktycznie ograniczenia albo na userow ktorzy "wisza" na forum po pare godzin bezczynie jaks kare nalozyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 sluchajcie wy sie radujcie ze wam sie "cos" ladowalo bo mi to kurde od 11 do tej godziny nic sie nie chcialo zaladowac :( a bylem w potrzebie :( panowie moze jednak faktycznie ograniczenia albo na userow ktorzy "wisza" na forum po pare godzin bezczynie jaks kare nalozyc??To zart 3 serio powazna propozycja, bo chyba oczom nie wierze... 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 sluchajcie wy sie radujcie ze wam sie "cos" ladowalo bo mi to kurde od 11 do tej godziny nic sie nie chcialo zaladowac :( a bylem w potrzebie :( panowie moze jednak faktycznie ograniczenia albo na userow ktorzy "wisza" na forum po pare godzin bezczynie jaks kare nalozyc??To zart 3 serio powazna propozycja, bo chyba oczom nie wierze... 8O :?: Nie to nie zart, chyba mnie nie zrozumiales, sa ludzie wiem o tym (przyznaje sie bez bicia ze tez tak robilem :oops: ) ktorzy logujac sie na forum rano, wychodza do pracy, szkoly, i w tym momecie jest zapychane forum. o takch ludzi mi mochdzi. moze nie odrazu banan ale jakis pw zeby przestali to czynic :roll: , bo to co sie dzis dzilo to przechodzi ludzkie pojecie, ja probowalem wejsc na forum, moja dziewczyna probwala tez sie dostac (za moja prozba) i jeszcze 4 inne osboy, a chodzilo mi tylko o 1 slownie jeden teamat zobaczyc :)) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 sluchajcie wy sie radujcie ze wam sie "cos" ladowalo bo mi to kurde od 11 do tej godziny nic sie nie chcialo zaladowac :( a bylem w potrzebie :( panowie moze jednak faktycznie ograniczenia albo na userow ktorzy "wisza" na forum po pare godzin bezczynie jaks kare nalozyc??To zart 3 serio powazna propozycja, bo chyba oczom nie wierze... 8O :?: Nie to nie zart, chyba mnie nie zrozumiales, sa ludzie wiem o tym (przyznaje sie bez bicia ze tez tak robilem :oops: ) ktorzy logujac sie na forum rano, wychodza do pracy, szkoly, i w tym momecie jest zapychane forum. o takch ludzi mi mochdzi. moze nie odrazu banan ale jakis pw zeby przestali to czynic :roll: , bo to co sie dzis dzilo to przechodzi ludzkie pojecie, ja probowalem wejsc na forum, moja dziewczyna probwala tez sie dostac (za moja prozba) i jeszcze 4 inne osboy, a chodzilo mi tylko o 1 slownie jeden teamat zobaczyc :)) :? 8O 8O 8O 8O O czym ty mówisz???? Przecież to czy ktoś sie zalogował godzine czy tydzień temu i tak zostawił nie ma na nic wpływu. Przecież taki użytkownik i tak w danej chwili nie korzysta z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Cammel: weź strzel ze trzy baranki w ścianę zanim coś powiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Moze z tymi datkami to nie takie glupie ? Jak to wyglada od strony prawnej ? Czy jest to wogole realne, pomijajac liczbe wplacaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ja nie wiem dokladnie ,ale trza było by pogadać z kolesiami z donkey.outs.pl jak oni to organizują.. ale wiem ze jest konto i tam Ci co chcą wpłacają i śakoś zaznaczeni przy nicku czycos ze wplacają jako taką nagrode :)) I naprawde wiele osób wpłaca kaske na server itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ja mam na to jedno słowo: PARALIŻ Zdechło wszystko to czego najczęściej używam czyli: forum Tweak-a i GG :evil: :evil: :evil: POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 popieram cie piter, na forum wbijałem sie !!10min!! kolejne !!10!! zeby wejsc na ten topic, kochani co sie stało z forum, Nie ma forum nie ma co robic, rano było jeszcze znosnie,udało mi sie topic załozyc, a teraz znowu LIPA. Kiedy wróci stare dobre forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 http://forum.purepc.pl/posting.php?mode=ed...itpost&p=679890 <-- Moze Admini się tym zainteresują... to calkiem nieglupi pomysl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Faktycznie wszystko sie muli na twek.pl Czasami wpisuje forum.purepc.pl a przegladarka zwreaca komunikat za niema takiej strony :( Jezeli to jest problem z baza tro moze czesc starych tematow wrzucic do archiwum i oddzielic archiwum od glownej bazy. Co dpo pacenia i dobrowolnych skladem to niemam nic przeciwko, wrecz przeciwnie :) , ale moze ktos mi wytlumaczyc w jaki sposob czerwony kolor przy jego nick-u wplynie na szybkosc ladowania strony ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 eh... nie na ładowanie strony ,ale bedzie szybciej bo bedziemy placic na server a np. czerwony nick bedzie jakby takim orderem ,i zachętą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Jestem absolutnie za dobrowolnymi składkami. Gdyby każdy poważny użytkownik forum wpłacił 1 zł miesięcznie to uzbierała by się całkiem pokaźna sumka którą można by przeznaczyć na serwer albo szybsze łącze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...