Gość ares Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam dość nieciekawy problem, hmmm. Mam GF FX 5600XT 256 DDR i coś dziwacznie on chodzi mi, na 3d marku 2001 poszlo 6k a na 2003 2k i nie wiem czy to wada fabryczna, czy to tak powinno być... Na dodatek muj właściwy problem polega na tym, że nie moge jej podkręcić Riva Tunerem i nie wiem co jest :/ Na riva tunerze nie podswietla mi sie zadna opcja w overclockingu poza "More" i nie moge zmieniać w żaden sposób taktowania, prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 z ta karta bedzie problem, bo jest strasznie nisko taktowana i ma slabiutkie pamieci. sprzedaj ja i kup jakiegos 5600 bez XT lub co kolwiek innego. sciagnij nowesza wersje riva tuner lub sprobuj z poziomu sterownika lub power stripem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a nie jest to czasem wersja 64 bit? bo wynik o wieeeele za slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam dość nieciekawy problem, hmmm. Mam GF FX 5600XT 256 DDR i coś dziwacznie on chodzi mi, na 3d marku 2001 poszlo 6k a na 2003 2k i nie wiem czy to wada fabryczna, czy to tak powinno być... Na dodatek muj właściwy problem polega na tym, że nie moge jej podkręcić Riva Tunerem i nie wiem co jest :/ Na riva tunerze nie podswietla mi sie zadna opcja w overclockingu poza "More" i nie moge zmieniać w żaden sposób taktowania, prosze o pomoc... Niestety wyniki sa jak najbardziej na miejscu - u nVidii XT oznacza najslabsza wersje :( dales sie pieknie wkopac. A co do krecenia to sproboj moze jakims innym programem (np Powerstripem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 kolo kupil FX 5600XT :lol: z 256 MB(jeszcze wiekszy :lol: ) i jedzie na celku :lol: a potem sie dziwi ze ma male wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam dość nieciekawy problem, hmmm. Mam GF FX 5600XT 256 DDR i coś dziwacznie on chodzi mi, na 3d marku 2001 poszlo 6k a na 2003 2k i nie wiem czy to wada fabryczna, czy to tak powinno być... Na dodatek muj właściwy problem polega na tym, że nie moge jej podkręcić Riva Tunerem i nie wiem co jest :/ Na riva tunerze nie podswietla mi sie zadna opcja w overclockingu poza "More" i nie moge zmieniać w żaden sposób taktowania, prosze o pomoc... 5600XT ma wydajnosc 5200 jest to obcita wersja poprostu ktos ci zle doradził bo jest to słabsz karta od TI 3 i Radka 8500(9100) a cena wieksza x2 . Sprzedaj ja i kup jakiegos TI 4 albo Radka 9100 albo 9500 z tymi FX daj se spokuj ,no i jeszcze na dodatek ten Celeron to do gier niezbyt za wydajny sprzet juz lepszy bedzie Duron oczywiscie do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 kolo kupil FX 5600XT :lol: z 256 MB(jeszcze wiekszy :lol: ) i jedzie na celku :lol: a potem sie dziwi ze ma male wyniki Nie dobijaj go, wiem jak to jest bo zakupilem kiedys GF4MX440SE za 2 stowy i sobie potem plulelm w brode (na szescie poszla nieduzo mniej, wiec chociaz tyle pocieszenia). A co do tego Celka - jak kupilem mojego 9600PRO zapodalismy go do mojego brata ktory ma Celka 1,7 - powiem tak - wszystkie gry ktore odpalalismy (a byly to same z nowszych typu CoD czy NFSU) chodzily tak samo plynnie jak u mnie na Bartonie 2500. Jezeli grafa jest dobra, a procek tez juz z generacji szybkich to grafa nadrobi niedobory procka i wydajnosc nie bedzie znowuz az tak widoczna (chyba tylko w 3dmarku 2001). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 kolo kupil FX 5600XT :lol: z 256 MB(jeszcze wiekszy :lol: ) i jedzie na celku :lol: a potem sie dziwi ze ma male wyniki Nie dobijaj go, wiem jak to jest bo zakupilem kiedys GF4MX440SE za 2 stowy i sobie potem plulelm w brode (na szescie poszla nieduzo mniej, wiec chociaz tyle pocieszenia). A co do tego Celka - jak kupilem mojego 9600PRO zapodalismy go do mojego brata ktory ma Celka 1,7 - powiem tak - wszystkie gry ktore odpalalismy (a byly to same z nowszych typu CoD czy NFSU) chodzily tak samo plynnie jak u mnie na Bartonie 2500. Jezeli grafa jest dobra, a procek tez juz z generacji szybkich to grafa nadrobi niedobory procka i wydajnosc nie bedzie znowuz az tak widoczna (chyba tylko w 3dmarku 2001). jakie masz wyniki w markach 01' i 03' bo mnie bardzo interesuje to 9600pro hisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...