booster Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 witam!jestem zrozpaczony gdyż zdażył się wypadek z moim r9500. :cry: a stało się to że zaznaczone na tym zdjeciu elementy zostały wyrwane przez przypadek z karty(przeleciał po nich śrubokręt :cry: ,czy jest na to rada. czy można znaleźć gdzieś te diody(?),czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc moze jakieś adresy.chciałbym zaznaczyć że nie mam ani lutownicy ani tez wprawy żeby to naprawić a szkoda 600pln żeby to wyrzucić,więc może jest ktoś kto to naprawi.u mnie ze znajomych ani w okolicach nie znalazłem nic.może jakiś pewny sklep lub serwis który to naprawi za odpowiednie niską cene,tak żeby nie wyszło za karte razem 1000pln :( PROSZE,BLAGAM o POMOC gdyby nie bylo zdjęcia to walcie na gg 818523 lub mail bigu@go2.pl prześle jest lekkie 23kb także bez obawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Fota nie działa. Zagadaj do berkuta może ona znahjdzie chwile i naprawi Ci karte, ma mojego spalonego 9500 wiec zawsze jakieś częsci sa :lol: Ew. mozesz poszukać jakiegoś serwisu gsm i im oddać karte, ale musisz mieć super dokładne fotki lub identyczną druga karte na wzór. Jesli tylko nie zrobiłes dziury w PCB to karta powinna spoko się dać zranimowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 temat już nie aktualny :D THX Hipo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...