yotomeczek Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Kupiłem IRDE do kompa - działa :D (wykrywa telefon) i tu mam kilka pytań: 1. Jak wyciągnąć książki z numerami z Alcatela 715 (one touch) ? 2. Jak wyciągnąć terminarz z Alcatela 715 ? 3. Jak to wrzucić w Nokię 6310i ? 4. Skąd i jaki soft do wymiany melodyjek/grafik do Nokii 6310i Od razu mówię że komóry u innych operatorów i kopiowanie na kartę SIM nie wchodzi w grę ... poza tym chcę elegancko przez IRDĘ kopiować ... Z góry Dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 1. & 2. O ile sie nie myle do alcatela dawali soft Alcatel PC Suit wiec tym mozesz wyciagnac i ksiazke i terminarz. 3. Nie wrzucisz tego do N6310 :P nie kompatybilny jest soft.... 4. Logo Manager, Oxygen... LM mozesz sciagnac trial'a, Oxygen platny Jedyna opcja to przelozenie karty do jakiejsc drugiej nokii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 do nokii oficjalny sobie sciagnij Nokia PC Suite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...