jinos Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Witam! Przepraszam, ze pisze tutaj ale nie mialem pojecia gdzie mogl bym sie zwrocic z tym problemem... Wiec kupilem kabelek do Nokii 3510i http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18905184 I probowalem wgrac cos takimi programami jak MobiMB 1.2.7 czy tez LogoManager 1.3.1 ten ostatni nie jest kompatybilny z moja nokia,ale bez problemu nawiazalem polaczenie z telefonem tym pierwszym natomiast nie moge nawiazac polaczenia... I tutaj moja prosba: Czy ktos moze mi powiedziec jakiego softu mogl bym uzyc..? i najlepiej skad go zciagnac. Bo kabelek jest dobry mam nadzieje. z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mmb jest najelspzy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinos Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a skad moge go zciagnac..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mmb - MobiMB :P jest jeszcze Oxygen.. moesz go kupic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...