kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wiem ze było dużo razy ale za każdym razem nie było odpowiedzi konkretnej... zawsze zchodziło na to ze CRT roxx a LCD suxx... Tu poprosze o konkretną odp. z uzasadnieniem. Potrzebny mi monitor 17" max 2300 zł. Bedzie używany do gier itd. Więc niemoze mieć smug. Myślałem nad Nec 1701. Co Wy na to ? A moze znacie lepszy za niższą cene... fajnie by było gdyby był jakis za 2000.... Z gory THX za odp. PS. Ale myślicie ze jak kupować to lepiej 17 niż 15" co nie ? Prosze o odp. na te 2 pyt... z gory THX za konkretną odp. A moderatorow przepraszam ale na serio nigdy nie było dobrej odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 MAG HD772 smuzenie ledwo zauwazalne w szybkich grach (CoD,Unreal etc ) super jakosc obrazu , wogole sie nie mecza oczy polecam wiecej na www.magi.pl cena okolo 2300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dołączam się do opinii powyżej. Na dzień dzisiejszy nie ma zbyt wielkiej różnicy w cenie 15 i 17. Lepiej więc brać 17. Jest naprawdę dużo wieksza pod względem powierzchni ekranu. Niestety gdy ja kupowałem swojego MAGA różnica wynosiła 1000zł, a dzisiaj już nie ma takiej przepaści cenowej. Jezeli chcesz grać to szukaj matrycy ponizej 16ms - taką właśnie ma mój MAG i w grach sprawuje się super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a ten Nec 1701 nie dobry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 BTW ten HD722 ma 30 ms... :/ A wogole te monity są do firmy bardziej... no i 30ms to na serio kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 BTW ten HD722 ma 30 ms... :/ A wogole te monity są do firmy bardziej... no i 30ms to na serio kicha szkoda ze nie widziales tego maga w akcji bo glupoty piszesz w grach zero smug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 qrde nie ja głupoty pisze tylko na stronie jest wiec prosze Cie abyś tak do mnie nie pisał jeżeli wolno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Monitor PS576 i PS776 ma 16ms :!: :!: :!:Kontrast 450:1 i jasność 300cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 no ale ten HD722 napisali ze ma 30ms... Pytam, a co z tym Nec 1701 ? zły monit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ten Nec jest Ok ma 16ms wiec do gierek i filmow sie nadaje. http://www.nec.pl/scr/ProductPresentationF...PN=1&PID=613249 Moim faworytem 17" jest Sony S73H ale cena to 2500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a teraz niech ktoś mi powie jakie są minusy LCDka oprócz smużenia ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Cena :) i czasem małe katy widzenia Pomysl jeszcze nad tym modelem 17.4" Belinea 101750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoo Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ja mam NEC LCD1760NX i uwazam ze jest b. dobry, nie widac zadnych uchybien w grach i katy sa odpowiednie, czas reakcji 16ms, i jak gdzies pisze ze mniej to zrezygnuj bo to jest najmniej czas na swiecie obecnie. Kumpel ma LCD1701 i tez nie narzeka, ale on jest chyba bez DVI z tego co wiem. PS. Ja swoj kupowalem za 2300 ale teraz widze ze kosztuje 2470hmmm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...