HAIC Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 W mobo gdzie mnoznik jest zablokowany, gdyby tak aktualizowac bios czy umozliwilo by to manipulowanie mnoznikiem, mowa tu o procesorach AMD, a z tą aktualizacja to chyba zalezy od plyty glownej, tak przynajmniej mi sie wydaje, lecz do opini mej przekonany nie jestem, i zalezy mi na sugestiach uczestnikow forum. Z gory dzieki, pozdro all, a w szczegolnosci dla zielonego autobusu THC, hihiiiiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mnoznik to jest chyba w procu zablokowany... cos mi sie tak zdaje... np. w nowych bartkach.. i nie zmienisz tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mobo nie moze blokować mniżnika. co najwyrzej nie pozwala zmienic go poprzez bios czy zworki mnożnik zablokowany jest zawsze na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mnożnik zablokowany jest zawsze na procku. ...i TYLKO odblokowanie go na procku pozwoli na jego zmiane w biosie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...