Pk.Master Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Witam Mam problem gdyż po założeniu radiatorów na pamieci (na grafice) zaczeły się pojawiać artefakty w 3dMarkach i się zaczyna wieszać po 1-2 testach a i wydajnoś jakby gorsza. Co jest nie tak?? Proszę o Pomoc, mam Ati 9700PRO i radiatory są na klej (samoprzylepne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Moze radiatorki sie nie stykaja z pamiaciamy tak jak powinny ( jakies bombelki powietrza) i przez to sie mocniej grzeja i artefakty Podkrecales przed/po załozeniu raditorkow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie nic nie podkrecałem (przed i po) a moze być taka opcja że to przez to że mam radiatory na pamięciach tylko z jednej strony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie nic nie podkrecałem (przed i po) a moze być taka opcja że to przez to że mam radiatory na pamięciach tylko z jednej strony?? A wcześniej miałeś radiatory po obu stronach :?: bo jeśli tak to moze być przyczyna :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 tasma termoprzewodząca to g.ó,w.no najlepszy jest klej lub dobra pasta i klej na narożnikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie jeszcze nnie miałem nnigdy po obu stronach!! Ale to dziwne bo jeszcze wczoraj nic nie miałem na pamieciach idziałalo okej a teraz powinno być lepiej a jest dużo gożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie tak dawno pewien czlowiek wojowal w ten sam sposob - recepta - doloz z drugiej strony proporcjonalne radiatorki albo zdejmij te co juz masz zalozone :-] ot co :-D on pozdejmowal radiatorki i od razu artefakty zniknęly.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jesli przeklajales te Radiatorki do pamieci jakims klejem ktory przewodzi prad to najprawdopodobniej jak wocisnoles radiator troche kleju polecialo na sciezki od pameiic i złaczylo je... moze to jest przyczyna? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 okej zdiąłem i jeste O.Kale co dalej może kupic lepsze bo mam takie jak te tylko pocieta a po zdięeciu ich zauważyłem że ten klej termoprzewodzący nie był na całej powierzchni pamieci !! Mam w takim razie dylemat jakie kupić : 1. 55zł 2. 41zł Co byście wybbrali a może jakieś inne propozycje do w okolicach 50zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Co byście wybbrali a może jakieś inne propozycje do w okolicach 50zł??zajrzyj tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=560...r=asc&&start=30 wlasnie toczy sie dyskusja o radiatorkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tasma termoprzewodząca to g.ó,w.no najlepszy jest klej lub dobra pasta i klej na narożnikachtak tak, wszystko bedzie dobrze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...