thingrim Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Wiec tak ; Pozmienialem troche wyglad systemu programem StyleXp wszystko bylo ok do czasu restartu a tu nagle pokazuje sie pytanie o wybor systemu i sa dwie opcje wyboru ;1 Ms Win XP Prof. i 2<backup line Ms Win XP Prof i tu moje pytanie jak to usunac z rejestru czy skadkolwiek zeby mi sie to nie pojawialo za kazdym razem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 C:boot.ini >> plik ukryty, usuń cały wiersz zawierający wpis który chcesz usunąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Big THX od razu pomoglo :) A moze poradzisz na to ; Jak wlaczam kompa to mi cyka stacja 3,5 cala chc w biosie jest powylaczane i nie ma nigdzie floppy zaznaczone wiec jak tu zrobic zeby sie stacyjka nie oddzywala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Jak jej nie używasz to ją odepnij nie bedzie cykać ;) Poza tym było gdzieś o tym na forum - podejrzenie pada na antyvirusa. POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Jak jej nie używasz to ją odepnij nie bedzie cykać ;) Poza tym było gdzieś o tym na forum - podejrzenie pada na antyvirusa. POZDRAWIAM. hmm mysle ze to tesh ma jakies zwiazek z tym ze bawilem sie ww.programem i cos sie pozmienialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...