CHECK-IT Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Cu :) Za 199 zeta.. Jak juz szalec to szalec.. Przez ostatniego miecha wydam/wydalem 2500 zł na kompa.. Pfff.. :| R9500 pro, Buda,Śakieś radiatorsy, wiatraki ,sraki ,proce pamięci... Eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusterX Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Nie parzejmuj sie ja wydalem dwa razy tyle no ale ja skladalem kompletna maszynke, teraz niestety musze jeszcze zasilacz kupic bo moj nie wyrabia i nie moge wiecej podkrecic sprzetu, tylko tak mysle jak juz mam wydac 300-400 zl na zasilacz to chyba kupie cala obudowe :-) pozdrawiamn BusterX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 To był bardzo dobry wybór. Na tego Gigabyte trzeba by jeszcze sporo czekać i w dodatku nie jestem pewien czy poziom hałasu byłby akceptowalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zastanawiam sie na wyborem: Zalman CNPS7000B-AlCu a Gigabyte GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro) ewentualnie GH-PCU22-VG (3D Rocket Cooler-Pro) przedewszystkim chodzi mi o cisze ale nie kosztem wysokiej temp. (tz. nie wyzszej niz teraz przy BOX coolerze). Interesuja mnie praktyczne doswiadczenia bo co do testow to stracilem do nich zaufanie :-( czy warto kupic Rocketa bo wedlug specyfikacji to wyglada na to ze jest on tylko glosniejszy od poprzednika? tz. na dostarczonym regulatorze nie da sie ustawic 2000 obr/min tak jak w starszym modelu. za 3D przemawia to ze nie powinno byc problemow ze zmieszczeniem na plycie no i cena. ciekawe jest to ze w roznych sklepach coolerki Gigabyte maja rozne oznaczenia nie do konca zgodne ze strona producenta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 16 Sty, 2004 ---> 30 Gru, 2004 No wsumie post nadal aktualny %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nie rozumie o co ci chodzi to mialem zaczynac nowy watek? wiem ze jest to tu praktykowane i np. pyta sie ktos po raz setny jak wsadzic wentyl do budy ale czy tak ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Wybacz - poprostu dostałem powiadomienie po jak sam widzisz prawie roq ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 po roku opinie uzytkownikow moga byc ciekawsze! np. wentylator mogl stac sie glosniejszy niz na poczatku! szkoda tylko ze na razie brak tych opinii :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 sam sobie odpowiem :-) chyba wybiore jednak zalmana bo jest cichszy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Monologu ciag dalszy ;-) Kupilem Zalmana CNPS7700-AlCu po malych problemach mam teraz w spoczynku 40*C w stresie 51-53*C przy temp. w pokoju ok 24*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Gigabyte jest lepszy, znajdziecie go na w :lol: ww.komputronik.pl lub www.sirius.pl :razz: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Moim zdaniem nie warto inwestowac w Zalmana ani Gigabyte bym wolal cos ze stajni Thermalright Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_m73 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Moim zdaniem nie warto inwestowac w Zalmana ani Gigabyte bym wolal cos ze stajni Thermalright 1246137[/snapback] Moim zdaniem nie warto kupowac Skody lepiej cos ze stajni Mercedesa klasy S ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja inaczej Zalman CNPS7000A-Cu czy Thermalright SP-97 + Y.S. Tech 92mm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...