bortas Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 to sie dolacze z pytaniem .. bo che kupic c500MHz płyta AT i ATX na BX do tego 128MB ramu (po 2x 64MB) karta graficzna Riva TNT2 32MB dźwiekowa zintegrowana - czy na czyms takim filmy pojda? gdzies slyszalem (nie wiem gdzie :) ) ze chipset BX radzi sobie z tym stosunkowo dobrze (lepiej niz via i C566) ale jak to si ema w praktyce, niektorzy pisza ze na slabszych chodzi ini ze na lepszycjh sprzetach sie tnie, a wiec jak bedzie :?: :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 to sie dolacze z pytaniem .. bo che kupic c500MHz płyta AT i ATX na BX do tego 128MB ramu (po 2x 64MB) karta graficzna Riva TNT2 32MB dźwiekowa zintegrowana - czy na czyms takim filmy pojda? gdzies slyszalem (nie wiem gdzie :) ) ze chipset BX radzi sobie z tym stosunkowo dobrze (lepiej niz via i C566) ale jak to si ema w praktyce, niektorzy pisza ze na slabszych chodzi ini ze na lepszycjh sprzetach sie tnie, a wiec jak bedzie :?: :?: :) Tak, filmy powinny bez problemu chodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Coz za pytanie: jasne, ze pojda > kiedys mialem c300, 64mb, tnt2 ultra, i filmy chodzily bez zadnych zaciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 no wiesz.. ja nadal mam p166 i mpg'i smigaja na nim a grafika jest tylko 2mb :) ale przeciez nie o mpgi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ehh , to jakim cudem mi sie nie udalo u panny uruchomic tego ?? a sprzet celofan 500 ( 66x7,5 ) , riva tnt pro , 128 ramu , plytka via . :? , nawet na cinemix-e ciely wiec bez takich mi tu ze na 266 pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Pietia(lania), złe kodeki albo coś zle ustawione, nie ma bata żeby na 500 nie dało się oglądać filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 celek 300A@338:) 64MB RaM i divx`y chodzily az milo, ale xvid sie desynchronizowal z dzwiekiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...