zavader Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Witam! mam pytanie czy TEN cooler: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19339751 jest wart swojej ceny i czy warto go kupowac a moze lepiej dolozyc 50 zl i qpic cos lepszego? TYLKO CO? Jakies propozycje? kto ma to cacko i moze sie nim "pochwalic" ? Prosze bo zalezy mi na czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie bierz tego :/ doloz do czegos lepszego np: zalman 7000 oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zalman 7000A-AlCu, a jeśli sie nie zmieści to Cooler Master Aero 7+. Ja wkrótce kupuje tego Aero to sie zobaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 mialem przez chwile tekiego slabiutki i sie proc grzeje moxcno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...