Rafalmag Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam powyzsze sterownki i mam psroblem z TV-Out'em. A mianowicie: obraz na TV jest puszczany w rozdzielczosci 512xXXX (mimo ze we wlasciwosciach TV jest max 715xXXX). W trybie "to samo na obu" obraz na TV jest pociety wielkim czarnym krzyzem, a w trybie "theatre" widac tylko gorna czesc filmu (jakies 10%) na srodku ekranu. Jak mialem wczesniejsze omegi, obraz zawsze mial rozdzielczosc 1024x768 i zajmował 100% obrazu TV. Mozecie mi powiedziec co jest nie tak? I jak to rozwiazac, abym mogl uzywac najnowszych omeg i miec zadowalajacy obraz na TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Nie napisałeś jakim masz to kablem podłączone.... Ja miałem podobny problem jak łączyłem svhs-euro. PO podłączeniu chinch w karcie i svhs w tv wszystko jest ok..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja lacze: s-video+jack -> eurozlacze w TV TV pieknie dziala na zwyklych Catalystach 3.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamień36 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Więc przy nich zostań......ja stosuję zasadę ,że nie naprawia się czegoś ,co dobrze działa. Albo jak mówię ,popróbuj innego połączenia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Chyba zostane przy tych oryginalnych. I tak nie uzywam magicznych funkcji tych sterownikow, a pytalem tak z ciekawosci. Niestety nie będę miał jak sprawdzić innego połączenia, bo TV mam 2 pokoje obok, a nie będę przerabiał, kupował nowego kabla. Dzieki za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 U mnie wszystko dzjała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki58 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mialem bardzo podobny problem. Pomoglo przeinstalowanie sterow i wszystko wrocilo do normy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Nie wiem co jest grane? Mam 9500 mod PRO. Wyjscie TV działa dobrze w grach i wogole, ale jak chce odpalic film to ciemny obraz(bez róznicy czy w oknie czy na pelnym ekranie) Nie wiem co jest grane? Wie ktos o co biega??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja wiem. Musisz zmienic w opcjkach zaawansowanych "nakladaka" -> "opcje klonowania", tam masz wybor. Jak dasz to środkowe, to nawet jak masz film w małym okienku na TV masz full-screen, ale nie da rady zintegrowac z tym napisów, ja używam ostataniego trybu "to samo na wszytkich" i jest dobrze. Tylko, ze przed ogladaniem filmow zmieniam rozdzielczosc na 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja wiem. Musisz zmienic w opcjkach zaawansowanych "nakladaka" -> "opcje klonowania", tam masz wybor. Jak dasz to środkowe, to nawet jak masz film w małym okienku na TV masz full-screen, ale nie da rady zintegrowac z tym napisów, ja używam ostataniego trybu "to samo na wszytkich" i jest dobrze. Tylko, ze przed ogladaniem filmow zmieniam rozdzielczosc na 1024x768 Wielkie dzięki Rafalmag :wink: Problem jak ręką odjął :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Więc przy nich zostań......ja stosuję zasadę ,że nie naprawia się czegoś ,co dobrze działa. Albo jak mówię ,popróbuj innego połączenia.. no ale lepsze jest wrogiem dobrego :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja wiem. Musisz zmienic w opcjkach zaawansowanych "nakladaka" -> "opcje klonowania", tam masz wybor. Jak dasz to środkowe, to nawet jak masz film w małym okienku na TV masz full-screen, ale nie da rady zintegrowac z tym napisów, ja używam ostataniego trybu "to samo na wszytkich" i jest dobrze. Tylko, ze przed ogladaniem filmow zmieniam rozdzielczosc na 1024x768 AllPlayer ma opcje odtwarzania filmow na drugim pulpicie - mozesz wowczas na TV ogladac film, a na monitorze normalnie robic cos tam sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Gdzie to jest?? Ja uzywam AllPlayera i nie znalazlem takiego bajeru :D Taka opcja bylaby wspaniala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki58 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja mam tak : Ustawiam tryb teatralny-wideo pelnoekranowe i 4.3(standart TV), co daje mi pelen obraz filmu na TV a na monitorze robie co chce. Do ogladania filmow uzywam WMP+ FFSHOW. FFSHOW wyswietla mi napisy w kazdym odtwarzaczu. Jedyny bol jest z tym, ze film jak i napisy musza sie nazywac tak samo, co jest problemem przy ogladaniu filmow z CD. Zawsze mozna wzucic na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...