Sej Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Witam Na wstępie przegladalem oarchiwum ale nie znalazlem za duzo.Mam problem nie pamiętam hasłą do mojego pliku spakowany WinRarem jak mam go odszyfrowac jest to dosc wazne sa tam zdjecia ktore musze miec. Jezeli mozna wiedziedz jakim programem oraz jakas instrukcje jak to zrobic bo jestem lamer w tych sprawach pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 :arrow: RAR Password Cracker sie nada, jednak lamania hasla moze potrwac jakis czas (czyt. dnie, tygodnie..). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomirek Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 mozesz tez probowac: Advanced Archive Password Recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 :arrow: RAR Password Cracker sie nada, jednak lamania hasla moze potrwac jakis czas (czyt. dnie, tygodnie..). no to mnie raczej nie interesuje bo musze to miec na dzisiaj wieczor :o:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Wszystkie tego typu programy działają podobnie - czyli albo atak słownikowy, albo brutal force - wszystko zależy od tego jak skomplikowane jest hasło do złamania - ja kiedyś sobie ustawiłem 14 znakowe hasło na archiwum z dużymi i małyli literami + cyfry - po 10godz. kiedy program znalazł pierwsze 4 dałem sobie spokój, na szczęście przypomniałem sobie to hasło i zmieniłem na coś prostszego ;) powodzenia. POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...