ENIGMA Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 czy jedyna różnica między tymi płytami to w SL brak przejścia SATA --> PATA? no i inne pytako z tego zamego tematu dlaczego wersja SL kosztuje więcej niż ta z S i konwenterem sata/pata? czy aby napewno różnica to tylko brak konwentera? Sirius: ABIT NF7-S nForce2-SPP SocketA U/133 SerialATA DDR400 Sound 6ch. USB 2.0 2xFireWire 1394 LAN ATX - 499 zł ABIT NF7-SL nForce2 SocketA U/133 SerialATA DDR400 Sound 6ch. USB 2.0 2xFireWire 1394 LAN ATX - 505 zł nf7s pisze jeszcze spp a w tamtej tego nie ma - coś przeoczyłem? no i ta różnica w cenie? sam konwenter kosztuje 99 zł - więc gdzie tu haczyk? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 bierz S-ke bo ona różni sie od SL tym ze ma tą przejsciówke, a na stronce albo mają byka albo jakieś nieaktualne ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 bierz S-ke bo ona różni sie od SL tym ze ma tą przejsciówke, a na stronce albo mają byka albo jakieś nieaktualne ceny abita to ja mam i nawet S tyle że wczoraj odwalił kite - no i się pytam z ciekawości czy gdy mi wymienią na nowy to bym wiedział w razie czego czym się różni - ale skoro niczym to problemu nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...