Skocz do zawartości
tokoloshe

Liga Światowa - Polska - jak daleko

Jak daleko zajdziemy  

1. 1. Jak daleko zajdziemy

• I miejsce
      3
    • II miejsce
      1
    • III miejsce
      8
    • IV miejsce
      3
    • V-VIII miejsce
      3
    • nie awansujemy do finalow
      7

Rekomendowane odpowiedzi

z Musielakiem wogoole nie awansujemy, na **** on w tej drużynie:

-odbierać nie umie

-atakować nie może

wystawiać nie potrafi

-tylko miejsce na boisku zajmuje

wczoraj miał fuksa bo nie musiał żadnej piłki rękoma odbijać bo albo z dyńki,albo z kolanka(w trybuny),albo w plery dostał,

za Musielaka powinien grać przynajmniej Gołaś w podst.składzie i bez libero powinniśmy grąc !!!!

i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w pilkarzy szczerze mowiac nigdy nie wierzylem,  

wydaje mi sie ze siatkarze po prostu zaczynaja sie rozumiec, grac ze soba. zawodnikow mamy klasowych wiec trzeba byc dobrej mysli  :D

no ja mam taka nadzieje, bo siatkowke ogladam nie od wczoraj i sam gram takze troche sie orientuje, ale mam nadzieje, ze taka forme Polakow bedziemy jeszcze dlugo ogladac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komentarz do Kaczora

wczorajszego meczu nie ogladalem wiec sie nie bede na ten temat wypowiadal, ale we wczesniejszych meczach wydaje mi sie ze jakos strasznie nie kaleczyl.

ja bym z niego nie zrezygnowal, bez libero kto bedzie zastepowal srodkowych w drugiej linii? jakos nie widze Nowaka przymujacego serwy, nie zebym go nie lubil, ale nie od tego on jest. a normalnymi zmianami nie wydolisz

a to ze miejsce zajmuje to tez po czesci dobrze :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee, no to chyba shakur niestety masz racje. dzisiaj dostalismy z jugoslawia 0:3 (20:25, 22:25, 13:25).

najbardziej dziwi mnie fakt (oprocz "troche" nieudolnej gry naszych), iz na tak komercyjnej imprezie jak liga swiatowa trybuny sa puste. gdzie to ma sie do naszych kibicow. pelne hale, a tam tylko echo.

ale chodza ploty ze moze bedziemy organizowac mistrzostwa swiata :-))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i po finalach, przegralismy z wlochami 3:1, a tak sie dobrze zapowiadalo po pierwszym secie. mam nadzieje ze wygramy jutrzejszy mecz, tzn. nie skoncza jak reprezentacja w noge i wygraja choc jeden.

chlip chlip

dobrze ze Oni chociaz nie slysza komentatorow bo by w ogole nic nie grali. Ambroziak chyba tworzy nowy jezyk (eleganciej).

moze w finalach mistrzostw swiata pojdzie nam lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i po finalach, przegralismy z wlochami 3:1, a tak sie dobrze zapowiadalo po pierwszym secie. mam nadzieje ze wygramy jutrzejszy mecz, tzn. nie skoncza jak reprezentacja w noge i wygraja choc jeden. 

chlip chlip

dobrze ze Oni chociaz nie slysza komentatorow bo by w ogole nic nie grali. Ambroziak chyba tworzy nowy jezyk (eleganciej).

Ambroziak jest oka , a jezeli chodzi o Polakow i ich gre .

To nie mam pojecia , jak po takich sukcesach w meczach z Braziiiil tak szybko sie podlamuja , oni nie maja wiary w siebie , w pierwszym siecie bylo widac wole walki, pozniej przypominali juz reprezentacje Polski w pilce noznej ( tylko asystowali Wlochom , ktorzy byli do ogrania ).

Swoja strona strasznie kiszasta ta organizacja tych finalow w Brazyli o jakosci transmisji nie wspomne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlip chlip

Ambroziak jest oka , a jezeli chodzi o Polakow i ich gre .

To nie mam pojecia , jak po takich sukcesach w meczach z Braziiiil tak szybko sie podlamuja , oni nie maja wiary w siebie , w pierwszym siecie bylo widac wole walki, pozniej przypominali juz reprezentacje Polski w pilce noznej ( tylko asystowali Wlochom , ktorzy byli do ogrania ).

Swoja strona strasznie kiszasta ta organizacja tych finalow w Brazyli o jakosci transmisji nie wspomne .

szkoda ze dostalismy w dupe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za Ambroziakiem jakos nie przepadam,

najbardziej mnie rozwalilo jak na poczatku skakal im obraz

jeszcze sie okaze ze bedziemy wyznaczac standardy w organizacji takich imprez!

nie mam pojecia co sie z nimi stalo, moze te mecze z Brazylia i Argentyna to byl szczyt ich fomy.

mam nadzieje ze na mistrzostwach swiata sie chlopaki poprawia, tzn. beda mieli lepsza forme

moze trzeba im psychologa tak jak malyszowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze masz racje co do tego ze szczyt formu mieli z Brazylia i Argentyna , ale trzeba tez pamietac ze pomagala im publicznosc. Mysle ze najabardziej spadl z forma Swiderski po tej kontuzji , Gruszka tez gra dziwnie , Zagumny wyglada jakby sie obrazil na kogos , a Nowak jest wolny jak cholera .

Mysle ,ze im potrzeba lepszego motywowania , trenera badz psychologa ktory ich porzadnie podkreci i da wiecej wiary .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze ze dzisiaj zmlocilismy Francje 3:0, Nowak jest wolny, ale on nie musi miec spida przy jego wzroscie to nawet zrozumiale ze najszybszy nie jest.

Swiderski spoko, kontuzja meczy go caly czas i tak sie dziwie ze z chorymi kolanami gra na takim poziomie. a w tych meczach z Jugoslawia i Wlochami to chyba wszyscy cienko grali. no moze Prygiel nie dal tak ciala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi