j.h.hudy Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jak w tym dysku powinna byc ustawiona zwora bo jak ustawiam na master to go bios nie wykrywa,dziala na master dopiero jak dam bez zworki, aha dysk jest sam na tasmie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 nie wiem czy to normalne, ale u kumpla bylo tak samo i po 3 dniach dysk poszedł do kasacji. porabane te caviary i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Skoro działa bez zworki na master to poco ją tam wsadzać ?!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 teraz przeczytalem ze zworke do pozycji master sie wklada tylko wtedy kiedy dysk dzieli tasme z innym urzadzeniem. tak pisze: not jumper is drive master a single drive jumper master is drive a master/slive drives czy w waszych caviarach tez tak jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tak pisze: not jumper is drive master a single drive jumper master is drive a master/slive drives czy w waszych caviarach tez tak jest?? Ohohoh... pamiętam, jak przez ok. godzine męczyłem się, co w dysku padło, że go bios dopiero po minucie wykrywa, a później nie chce się winda odpalić... Jedna pie#$@^ zworka i popierdasione opisy na dysku... caviary są popieprzone (i głośne), rypią się tak samo jak baraki... żałuję, że nie kubiłem seagatea... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Przydaloby sie czytac naklejki na dyskach i nie byloby problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...