Bartek Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chciałbym się dowiedzieć jaką macie temperaturę na P4 2,26 Mhz w windzie i gdy jest obciążony moja wynosi około 42-43 i nawet 59-60 gdy go konkretnie obciążę czy to jest normalne? Jestem w tym temacie całkowicie zielony czy mam zmienić ten cooler (śjakiś Green Power) czy zostawić jak jest (podkręcał narazie nie będę) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 co prawda nie mam takiego proca ale na moim 1,6 w spoczynku jest 41C a gdy go obciąże to mam max 48C.Zobacz czy wentylator dobrze przylega do procka a najlepiej przesmaruj go jakąś pastą np taką z dodatkiem srebra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Obie temp. są dla mnie o 5 C za duże. Ale może troche u ciebie źle z polączeniem cieplnym Procesor-Radiator. Zdejmij radiator i zobacz co jest pod spodem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chciałbym się dowiedzieć jaką macie temperaturę na P4 2,26 Mhz w windzie i gdy jest obciążony moja wynosi około 42-43 i nawet 59-60 gdy go konkretnie obciążę czy to jest normalne? Jestem w tym temacie całkowicie zielony czy mam zmienić ten cooler (śjakiś Green Power) czy zostawić jak jest (podkręcał narazie nie będę) ? Temperatury masz totalnie za wysokie. Moim zdaniem jest to sowodowane badziewnym smarowidlem miedzy radiatorem a procem, ktory po przekroczeniu pewnej granicy nie spelnia swojej roli (za duze roznice miedzy normalna praca a full load) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A o czym ja przed chwilą pisałem (Połączenie termiczne procesor-radiator) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...