Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Siemka.. wie ktos jak zmienic nazwy dyskow w in XP? :) Pozdro :) THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 No, ja wiem... Najedź na dysk, naciśnij F2 i zmień nazwę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 nie... nie o to chodzi :) mam dysk d: ... i jego nazwa mi sie zmienila na e: .... a chce zeby dalej byla d: bo mi wiele programow teraz nie dziala :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 PPM na mój komputer>zarządzaj>zarządzanie dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ok.. thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...