atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 wiatm wszystkich i dziękuje za ewentualną pomoc. mam problem z tv-outem w karcie ati radeon 9200 64ddr, problem polega na tym że po podłączeniu do ty kompa na telewizorze nie ma kolorów niewiem czemu . PROSZE O POMOC!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 To proste musisz poprzestawiać w zaawansowanych ustawieniach ekranu typ standardu tv testój każdą możliwą opcje aż ci sie uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 hmm niestety nic to niedaje prosze o dalsze podopwiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Skoro ustawienie PAL nic nie daje, to zakładam, że łączysz kablem s-video. Połącz chinchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tak lącze s-video ale chincha niedasie podłączyć pod moją karte mam tylko dvi i s-video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 No to odwiedz najbliższy sklep elektroniczny i po kłopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 nic mi to nie da ponieważ mam tylko wyjście s-video i dvi na karcie nie mam niestety chinha:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ojć to kiepsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a niby dlaczego na s-video nie ma chodzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Bo najwyraźniej Twój telewizor nie obsługuje s-video (nie czyta koloru z s-video). Musiałbyś mieć przejściówkę s-video > chinch. Ponownie zakładam, że w TV podłączasz kabel do wejścia euro, bo wtedy właśnie mogą być kłopoty. Jeżeli masz w TV wejście s-video, to problemów z kolorem nie powinno być. S-Video ==> EUROscart (EUROzłącze) Dopisz przy okazji w tytule (przycisk "zmień" przy pierwszym poście), że chodzi o tv-out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atimaxus Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a jakbym kupił przejściówke z s-video na chinh?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumpkin Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Kup przejsciowke s-video => chinch, podlacz do telewizora, karta sama znajdzie telewizor (wyswietli ci sie w zakladce Ekrany przy telewizorze czerwony przycisk ON/OFF, wlacz go) we wlasciwosciach karty ustaw telewizor na PAL-B lub kraj Polska (teoretycznie karta powinna sama to ustawic) i wszystko bedzie chodzilo bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumpkin Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A i jeszcze jedno. Rozumiem ze podlaczasz do telewizora kablem chinch =>chinch. To wejscie powinienes miec w telewizorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...