latino Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czy ktos moze mi powiedziec czy z karty GeForce 2 Ti 32 MB DDR moge zdjąc oryginalny wiatraczek i zalozyc (sporawy) radiatorek? Jest to Zalman ZM-NB47J i uzywalem juz go do GF 2 MX 400 ale nie wiem czy z GF2 Ti sobie poradzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jezeli grafy nie krecisz to powinien starczyc, ja gdy mialem gf2mx400 od palita to mialem na nim "pseudo" radiator(wysokosci 4mm-5mm) i jakis wiatraczek co wiecej robil chalasu niz chlodzil...mysle ze ten radiator nawet bedzie lepiej chlodzil tego gf2ti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zaniż zegary na jakieś 100/100 i jagby co szybko kompa wyłączysz jeśli nawet radiator będzie zasłaby bo oszczędzsz grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jesli bedzie na standardowym taktowaniu obawiam sie ze moze nie starczyc. A ten radiatorek wcale taki sporawy nie jest u siebie z NB musialem go wywalic :/ bo niedawal rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...