GrOOve Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Nie dlugo bede kupowal nowy sprzet :D. Ma on mi starczyc na kilka lat :P i złozylem cos takiego: Płyta główna Abit IC7-G Procesor Intel Pentium 4 (S478) 2.80 GHz HT (FSB 800) BOX Pamięci 2x GeIL 512MB PC-400 CL2.5 (DUAL) Obudowa Chieftec (Hi-Fi Black MA-01-BD), Napęd DVD LiteOn 16X DVD Bulk (black) zastanawiam sie jeszcz nad grafa moze radeon 9500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 no i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 wg mnie jak na kilka lat to musi byc full wypas :) radek 9500 zdecydowanie odpada :( przynajmniej 9800xt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 wg mnie jak na kilka lat to musi byc full wypas :) radek 9500 zdecydowanie odpada :( przynajmniej 9800xt :) nie mam az takich pieniedzy :D i zadko gram w gry tak okolo 500 zl na grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 powiem tak : uwazam za zbyteczne pakowanie sie w 2,8GHz... wystarczy 2,4 ktorego extra wykrecisz ja osobiscie zaluje utopionej kasy w 3,0GHz - chyba ze nie masz zamiaru krecic , to wtedy zmienia postac rzeczy jesli jednak nie jestes wrogo nastawiony do o/c , to bralbym 2,4GHz a pozostala kase utopil w grafice - na pewno mocniejszej niz 9500... najprawdopodobniej 9800SE herca i @ na 9800pro - wypas na kilka lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 w oc to sie napewno bede bawil :D tylko nieche mi sie kasy w grafe walic dla 3d marka bo grac to raczej zadko bede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 w oc to sie napewno bede bawil :D tylko nieche mi sie kasy w grafe walic dla 3d marka bo grac to raczej zadko bede. no to juz masz cel : zaoszczedzic na procku i zestawic raid-0 na 2 dyskach sata - kopa dostaje komp jak cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a to dobry pomysl :-) ^ jeden tylko mam pomysl - nie bierz barakud bo sie dlugo nie nacieszysz :P ciezko teraz wybrac dobr karte z pryszloscia za ~500zł na twoim miejscu brał bym ti4200 msi/leadtek a jak bedzie za slaby sprzedasz i dolozysz sobie do jakiegos rozsądnego dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 nie bierz barakud bo sie dlugo nie nacieszysz :PWez sie zastanow nad tym co piszesz, bo pier!@#$%^ bzdury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 A moze poczekac do 15 lutego az wejda prescotty i ceny procesorow stanieja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Nie czekaj bo ceny nie spadan odrazu. A cd-rw nie chesz? Moze jakis combo jak dvd chcesz . Grafa minmum cos ala radek 9600xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...