Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Witam! Za bardzo to nie wiedziałem gdzie "wsadzić" ten temat, ale uznałem, że tu powinno być oK :) Jak wiadomo 90% for jest oparte na PHPbb (tweak też :twisted: ) I z tym wiąże się moje pytanie. Czy są jakieś sensowne alternatywy dla phpBB? Jesli tak to w czym przewyższają/ustępują PhpBB? Jake są korzyści, a może "niekorzyści"? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Hmmm czy jest coś leprzego niż PHPBB dla forum? chyba nie i dlatego tak dużo osób używa tego. Jedynym rozwiązaniem jest nauczyć sie bardzo dobrze php i mysql i samemu sporządzić (dradzałbym już PHPBB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 rex: najlepiej jest samemu napisac :] duzo satysfakcji i jak potrzebujesz cos dodac, to wiesz gdzie grzebac :] Pr0^^ | LoleX*: jedyna dobra alternatywa to wg mnie InvisionBoard, bo za tym chyba nie ma nic gotowego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Jak wspomniał InvisionBoard, bądź płatny Vbuletin. Reszta, razcej mniej zaawansowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam pytanie dot. InvisionBoard. Czy on również opiera się na kodzie PHP i potrzebuje bazy danych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Pr0^^ | LoleX*: http://www.invisionboard.com/ Pozatym dobry jest jeszcze UBB.Threads (platny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Dzięki wielkie :] Zaraz się zagłębimy w te informacje :] Jak narazie przykładowe forum wygląda całkiem nieźle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Jak strasznie potrzebujesz innego forum niż phpBB to są nawet przykłady we flashu - więc wystarczy poszukać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...