Mrozik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Dawajcie linki do obódów w kształcie boxa - ale już! No dobra moze być za chwile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Jakiej maja byc wielkosci? Pod plyty ITX, microATX, czy fullATX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 najlepiej jak najmniejsze ale chyba micro ATX. Co znaczy ITX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jest strona z modami w ktorych wykorzystane sa zminiaturyzowane czesci komputerowe.... www.google.pl :!: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 jest strona z modami w ktorych wykorzystane sa zminiaturyzowane czesci komputerowe.... www.google.pl :!: ;) Ej koleś nie rób sobie ze mnie jaj na tej stronie nic nie ma! dobra żartowałem ale moze ktoś jednak zna jakieś stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a tak serio to jak chcesz tylko poogladac to wejdz na: http://www.metku.net/ tam jest sporo, a jak kupic to popatrz w najwiekszych sklepach netowych (np. sirius, komputronik...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 pooglądać chce na metku przeleciałem całą galerie i znalazłem w 500 caseach chyba z 6 w kształcie boxa i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 wejdz na www.mini-itx.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 wejdz na www.mini-itx.como tym wlasnie wczesniej mowilem, starczylo poszukac troche i bys juz dawno miał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...