ayem Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja od chyab 13 lat przy kompie siedze (to ponad polowa mojego zycia) po kilka/nascie godzin dziennie (wlasciwie w domu tylko siedze przy kompie ;) ale nie stanowi dla mnie problemu wyjazd gdzies daleko bez kompa, znajomi wysttarczja w zupelnosci. to aki relax po ciezkim okresie :) tak samo po wymienionym wczesniej maratonach programistycznym "projekt byl na wczoraj" odpoczywam ograniczajac sie do 3-4 godzin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja siedze od 10lat przed kompem :D :wink: bylo 286, było 386 było 486 teraz jest to co w podpisie. komp służy mi do rozmów ze znajomymi [gg] , słuchania muzyki i oglądania filmów. często sobie pogram. ale wszystkie te czynności spokojnie można robic bez kompa. od muzyki wieza , od filmów tv, pograc można na konsolce;] ale czy warto porzucać część siebie? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 tylko nie mozna pisac progsow na uczelnie na TV :) generalinie dobrze sie czuje z tym ze jestem maniakiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Czy potrafilibyscie nagle zamknac stronke tweaka . Pozamykac inne dokumenty . WYlaczyc komputer . Schowac do pudelka pozniej za szafe ??? Pozniej zaczac zycie od nowa bez kompa jak gdyby cos takiego wogole nie istnialo . PS pytanie kieruje do ludzi ktorzy z komputerem nie wiaza zadnych prac zarobkowych . ja bylem zmuszony jakies 2-3 miesiace jechalem bez kompa z powodu zasilacza ktory zrobil mi kaprys i spalil proca.. najsmieszniejsze jest to ze proca sobie zalatwilem i zasilacz tez, ktory to (zasilacz) zaraz po podlaczeniu sie spalil :D teraz jade na moim starym zasilaczu i ile razy wlanczam kompa mam dziwne wrazenie ze.. oby nie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ... generalinie dobrze sie czuje z tym ze jestem maniakiem ;) Dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...