Maks! Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Hej, Czy przymocowanei radiatorkow na klej superglue jest dobrym pomyslem ?? CZekam na wasze opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 na.srodku.pamiatek.daj.jakas.dobra.paste..a.w.naroznikach.daj.po.kropelce.kleju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 szukaj !!! :evil: bylo miliony topicow o mocowaniu radiatorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ok dzieki R.i.P. za odpwoiedz, zrobie tak jak mowisz mam jeszcze jedno pytanko, czy superglue przewodzi prad ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ok dzieki R.i.P. za odpwoiedz, zrobie tak jak mowisz mam jeszcze jedno pytanko, czy superglue przewodzi prad ?? nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 weź kup taśmę od rosia (giełda, na dole strony głównej forum) i na pewno będzie cacy. ta taśma utrzyma titana d5tb na grafie, ja przykleiłem nią radiatory pamięci, trzyma spox. kropelka to tak "na chama" i wyczyścić trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czy tak trudno zajrzeć do FAQ ??? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyu Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A wystarczy kupic Klej termoprzepuszczalny i po sprawie lepsze o wiele od pasty i super glue kosztuje ok 10 zl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...