bongoo Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Żeby było jasno napiszę tak: 1.Miałem Windows XP professional, system plików NTFS 2.Usunąłem partycję z systemem fdiskiem, a później utworzyłem nową 3.Sformatowałem ją na FAT32 4.Uruchomiłem komputer z dyskietki startowej (też z bootowalnej płyty) win98 i walnąłęm SETUP z cdrom'u WIN98 Po wpisaniu setup.exe pojawia się czarny ekran i nic z kompem się nie dzieje lub monitor nie dostaje żadnego sygnału (miga na kolorowo). To samo dzieje się jak chcę zainstalować windows ME. Windows XP professional instaluje się normalnie.Dziwne jest to, że kiedyś bez problemów instalowałem win ME, a teraz kiedy chcę go zainstalować po dezinstalacji XP to się nie udaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 win98Setupcor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Cytat _________________ CeleronII 667Mhz@1Ghz | Asus cuv4x | 192 SDRAM | Geforce4 MX 440 Chodzi o to na czerwono, i było o tym wiele razy. Zamiast setup użyj setupcor.exe, a jeśli to nie pomoże, na czas instalacji zmień kartę. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=54273 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...