Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Forum software sux. Prawie nikt tego nie odwiedza. Moze to OT i moze zostanie przeniesiony ale chyba zdazy ktos pomoc :P Ile powinien zżerac winXP tej pamieci podczas normalnej pracy kompa (przegladanie stronek - sam IE zabiera kolo 15MB, ogladanie filmow, granie, sluchanie muzy, itp). Ja mam mniej wiecej po calym dniu kolo 150MB zajetosci. To jest troche za duzo. Nie narzekam na wydajnosc ale jakos sama swiadomosc, ze tyle mi zajmuje pamieci mnie podkurza. Czasami wchodze sobie ctrl+alt+del i czyszcze ale wolalbym aby samo dzialalo jak nalezy. Slyszalem, ze nikotrzy maja o polowe mniej wiec w czym problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 no nie bylo mnie kilka dni i to dlatego :D :D :D :D hej jelsi nie masz sieci to pobaw sie troche servisami i powylanczaj te co nie trzeba jesli nie wiesz to napisz to ci odpisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSoLow Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ja zainstalowałem u siebie MemStat'a i powyłączałem niektóre usługi i winda zabiera mi tylko ok.55MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ja miałem ustawione 256 do 256 czyli tyle ile mam ramu. Ale jakbyś chciał pograć coś niecoś np w HoMM to ci i tak dysku na swapa zabraknie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...