tolkapon Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 mam stary komputer z płytą asus p3b-f , miałem rive TnT 2 pro i zmieniłem na radeona 9000 sapphire.Po zainstalowaniu sterowników kom wiesza się czasem zaraz po starcie czasem pokazują sie jakieś krzaki w grafice, to samo dzieje sie na sterownikach ze strony ATI.W grach chodzi doś dobrze, windows po instalce daje wiadomośc o problemie ze sterownikami od grafiki, win (98 i 2000 też się wiesza)działa normalnie tylko po zainstalowana jako no-name przez windows.Są jakieś konflikty wy/we ale te same były przy rivi.czy coś jest nie tak z kartą czy może płyta zastara.karte kupiłem używaną celeron 800Mhz ASUS P3b-f 256ram radeon 9000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 formatowales dysk?? reinstal wina jest podstawa przy zmianie NV<=>ATI. sprobuj i zobaczysz czy zniknie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolkapon Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 formatowałem pertycje z systemem i instalowałem różne windowsy, w 98 po zainstalowaniu sterowników systm wogle już nie startuje czrny ekran po logo windowsa, w xp czasem obraz zamiera zaras po starcie a pare razy grałem w Medal of honor i było ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Postaraj sie sprawdzic jak ta karta zachowuje sie w innym komputerze. Moze cos z nia nie tak? Jakie masz ustawienia AGP w BIOSie (tryb, apperture size)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolkapon Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Myślałem że to może słaby zaślacz ale to wieszałoby się raczej w czasie gry a ni w windowsi(chyba), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolkapon Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 uruchomiłem karte na komputerze kumpla i wszystko chodzi ok,niewiem czy to płyta główna się nie wyrabia czy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 przypisz w biose przerwanie dla karty graficznej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...