Skocz do zawartości
J@cako

Celeron 633 na rynq

Rekomendowane odpowiedzi

Za ile moge teraz sprzedac Celerona 633 z płyta główną  ?  

Czy Celeron 2,4 Ghz jest lepszy od Pentium 4  1,7 Ghz?  

UWAGA !! Do admina : to nie jest oferta sprzedaży.

Oba proce.. i celeron i p4 nie sa a dobre tzn... P4 1,7ghz to tylko Willamte a on jets slaby jak barszcz ;/ a celeron sam w sobie jest slabym rpockiem ... wydajnosc tych prockow bedzie pobna

Celeron coprawda 2,4ghz ale tylko 128kb cache ;( ... P4 1,7ghz (1,7 byly tylko willamte) coprawda slabszy egar ale 256kb cache... (northwoody mialy dopiero 512 prwda? :P) to wydajnosc bedznie nabrawde bardzo podobna :-)

a jezeli chodzi o celka 633 ... to nie mam pojecia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy chcecie od tych Celeronow?

Zaloze sie, ze 7/8 uzytkownikow piszacych takie posty nigdy nie pracowala na Celeronie.

Wiadomo, ze nie bedzie to jakis dzik, ale cos tam potrafi szarpnac...

Co do tego zestawu, to niewiele. Jak znajdziesz jakiegos losia, to moze wcisniesz mu za 250PLN... inaczej <200...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja sam siedze na celeronie (nieszcze ten smierdzacy copermian ;( tulipany moga byc ale te dziadostwo ;/) i siedze na nim od dwoch lat i musze powiedziec ze takiego dziadostwa jeszcz nie widzialem :P fakt faktem ze czasem pokaze co potrafi ale tak to slabiutko ;/ jeszcze te sdr'y ;/ no nic... ale p4 juz w dordze :P (proc,plyt,ram-ale nie wiem czy w tym miesiacu .. ;/ prawdopodobnie dopiero w przyszlym ;/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ile moge teraz sprzedac Celerona 633 z płyta główną ?

duzo zalezy do plyty glownej : jaki chipset , producent , czy ma zintegrowane (grafa , dzwiek) itd. Mysle ze jakies 150-180 PLN

polecam tez sprawdzony sposob www.allegro.pl

Czy Celeron 2,4 Ghz jest lepszy od Pentium 4 1,7 Ghz?

No zalezy do czego on bedzie slurzyl , ale jest duza roznica zegarow to chyba lepiej wziac celerona.

Ale jesli mozesz miec P4 1.7GHz na jadrze Northwood to takiego proca niezle podkrecisz 8) . Natomiast jesli jest to Williamette to bierz Celerona.

no ja sam siedze na celeronie (nieszcze ten smierdzacy copermian ;( tulipany moga byc ale te dziadostwo ;/) i siedze na nim od dwoch lat i musze powiedziec ze takiego dziadostwa jeszcz nie widzialem  fakt faktem ze czasem pokaze co potrafi ale tak to slabiutko ;/ jeszcze te sdr'y ;/ no nic... ale p4 juz w dordze  (proc,plyt,ram-ale nie wiem czy w tym miesiacu .. ;/ prawdopodobnie dopiero w przyszlym ;/)

bez obrazy ale na takiej plycie to ja tez bym uwazal ze kazdy procek jest do bani. a ten coppermine to jest zdecydowanie wolniejszy od Tulipana (we wszystkich testach)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez obrazy ale na takiej plycie to ja tez bym uwazal ze kazdy procek jest do bani. a ten coppermine to jest zdecydowanie wolniejszy od Tulipana (we wszystkich testach)

no spoko chodzbys nie wiem co powidzial to sie nie obraze :P poporstu moj "sprzet" (zlom) to dziadostow syf i wogole i tego nie ukrywam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no spoko chodzbys nie wiem co powidzial to sie nie obraze :P poporstu moj "sprzet" (zlom) to dziadostow syf i wogole i tego nie ukrywam :D

nie jest tak zle ... inni maja gorsze ... ja jeszcze rok temu po oddaniu mojego kompa ojcowi jechalem na 366 celku i 128sdr ale przez rok cosik sie dorobilem i efekt w podpisie (wiem ze nie jest to super sprzecior ale mam niecale 18 latek i kasiorki duzo niema)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...