RuseQQ Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jak taki dzwiek uzyskac producent twierdzi cytuje: "6-kanałowy zintegrowany układ dźwiękowy Umieszłączony na płycie kodek audio Realtek ALC650 oferuje 6-kanałowy wysokiej jakości dźwięk bez koniecznoci kupowania zaawansowanych kart dźwiękowych. " a na plycie jest jedno wyjscie audio :?: wiec skad te 6 kanałów ??? chociaz 4 bym chcial bo mam glosniki 4.1 no ale magikiem niejestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Przeciez masz 3 wyjscia , no powiedzmy , jedno Line in , line out , i jakies 3 , z czego w normalnych ustawieniech 2 to wejscia a 1 to wyjscie , wystarczy we wlasciwisciach sterownika , w panelu sterowania zmienic ilosc wyjsc , nie wiem czy napisalem logicznie , ale powinienies sie domyslic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Ujme to prosciej.... w zaleznosci co ustawisz w sterowniku to z tylu kompa masz: dzwiek 2 kan. --> 2 wej. i 1 wyj. dzwiek 4 kan. --> 1 wej. i 2 wyj. dzwiek 6 kan. --> 0 wej. i 3 wyj. Dla niektorych ukladow zintegrowanych jest to nawet bardzo ladnie zobrazowane we wlasciwosciach sterownika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...