Artizpol Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Czy istnieje przejściówka port gier --> USB? Mam starego pada Sidewinder i po zmianie płyty głównej na NF7S (korzystam z SS) nie mam go gdzie podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja mam starego Logitech Wingman, ktory jest podlaczany do game portu, w komplecie jest tez przejsciowka na USB. Nie wiem czy mozna ja gdzies oddzielnie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Nie masz mozliwosci podlaczenia sledzia z portem gier do plyty glownej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 kup jakas biedniasta k. muzyczna MINT za 30pln :twisted:, przejsciuwke PG -> USB, albo sobie takowa zbudowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artizpol Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 2002JSQ -> Porty gier na śledziu widziałem tylko na kartach ISA, nie widziałem ich na PCI. Jeśli chodzi o śledź z samym wyprowadzeniem gniazda, to na NF7 chyba w ogóle nie ma game portu. dexter -> Pewnie tak zrobię, ale kupię raczej jakąś za 10 zł, a nie 30 ;) (chciałem przejściówkę, bo wyprowadzenie portu USB mam z przodu obudowy i wygodniej byłoby podłączać pada). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 ja podalem cene funkiel nowki, nie smiganej :wink: -gdzies w sklepie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mowie o sledziu z samym portem gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvanus Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Tzn. jak można zbudować samemu? I czy jest śledź z samym portem gier, jak tak to gdzie go można kupić? Ja też mam starego Wingmana Extreme i nie mam go gdzie podłączyć od kiedy mam zintegrowaną dzwiekową... ale u mnie nie było przejściówki w zestawie... :sad: Ale odświeżyłem tego posta... B-) Edytowane 19 Października 2006 przez Silvanus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fomas Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Sprawdź w biosie jeśli jest opcja Game port Enable/Disable to musi być w płycie wyjście do śledzia. Takie śledzie dołączają do płyt w BOXach. Dostałem taki z EPOXem 8RDA+ Nawet nie używałem nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Odkopie temat. Czy są jakieś tańsze sposoby podpięcia Joya na gameport pod płytę która go nie ma poza przejściówką, która kosztuje tyle co nowy Joy na USB i dźwiękówką za 10zł która wyłączy mi integre? Kiedyś miałem przejście COM -> port gier (DB9-DB15), ale się zadziała, a na alledrogo nie widzę tego. Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 A na mobo nie masz pinow do podlaczenia gameportu? BTW. dlaczego dzwiekowka na PCI mialaby Ci interge wylaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Bo już jedną jakąś wsadziłem i mi integra się wyłączyła. Mint czy jakoś: http://img259.imageshack.us/my.php?image=muzycznawj9.jpg Zobaczę przy czasie SB 128 od znajomego. Satysfakcjonowała by mnie przejściówka COM>COM z DB9 na DB15. No i nie, nie mam pinów na mobo (dziwne). Niestety. Mam piny do firewire z którego pewnie nigdy nie skorzystam. ;/ Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zanurkuje jutro do szuflady z kablami, bo cos mi sie kolacze po glowie, ze mialem taki kabel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Zastanawiam się powoli, czy kupować przejściówkę za 20-30zł czy kupić nowego TRACER TR-JF JetForce V2 względnie SL-6631 Cougar Pro Vibration Flightstick za około 45zł. Głównie do FS i LOMAC. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Bo już jedną jakąś wsadziłem i mi integra się wyłączyła. Mint czy jakoś: http://img259.imageshack.us/my.php?image=muzycznawj9.jpg Zobaczę przy czasie SB 128 od znajomego. Hm, ten mint mial prawo, bo to nic innego jak integra na oddzielnym PCB i mogly sie sterowniki pogryzc. SB powinien dzialac IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 SB powinien dzialac IMHO. Jezeli to SB128 i do tego win xp to nie bedzie dzialal. Mialem taka sytuacje ze nie chcial dzialac pod XPkiem. Wymienilem na inna muzyczna port dzialal slicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Ano właśnie. Dlatego jak już pisałem zastanawiam się nad kupnem Joya na usb zamiast płacić 60-70% jego ceny za przejściówkę pod stary. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jak wroce wieczorem z pracy, to poszukam tego kabla - jesli mam odpowiedni, to Ci wysle za piwo przy najblizszym spotkaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) 52°32'N 17°37'E jest dość daleko od stolicy :D, no chyba, że zapuszczasz się w czeluście wielkopolskie ;] EDIT: costi, jak tam, patrzyłeś do szuflady? ;] Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Poczta jeszcze istnieje ;) Aczkolwiek niestety moje wydawania okazaly sie niesluszne - poszukiwania ujawnily tylko kable LPT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mam opcję SB 128, ale mib pisał, że nie działa z integrą pod XP. Prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...