tigrensx Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Chcialem zdjac radiator z GeForce DDR Creative i mam dosc powazne problemy... Wszystko sie swietnie trzyma... nacinalem klej nozykiem, probowalem rozpuszczalnikiem do paznokci, spirytusem, a takze mrozilem karte w zamrazalniku... totalnie nie mam juz pomyslow a cholerstwo sie trzyma i nie chce na sile rwac tego... moze mi ktos cos poradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ehhh.. ile razy można to pisać :lol: Kartę do woreczka, do LODÓWKI! na 15minut (karta ma być zimna nie mrożona!) i podważyć DREWNIANĄ (metalową najszybciej ukruszysz jakiś element na karcie, np. mały rezystorek) kopystką. Z wyczuciem, ale energicznie! Zawsze działa 8) ale to już chyba moja wprawa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrensx Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 chyba pisalem ze byla w lodowce z godzine nawet... i gowno to daje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie ma się co pieścić z tym Clapem sam takiego mam i jedynym skutecznym sposobem są kombinerki bądź klucz francuski o dużym rozstawie. Trzeba się uspokoić zaczerpnąć świeżego powietrza i rwać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie ma się co pieścić z tym Clapem sam takiego mam i jedynym skutecznym sposobem są kombinerki bądź klucz francuski o dużym rozstawie. Trzeba się uspokoić zaczerpnąć świeżego powietrza i rwać :) Najwyżej będziesz miał okazje wstawić sobie nowe GPU(GF3 albo GF4 :lol: ) jak tamto zostanie na radiatorze.Widziałem już takie karty świetny widok. Lepsza chyba będzie ta łopatka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie ma się co pieścić z tym Clapem sam takiego mam i jedynym skutecznym sposobem są kombinerki bądź klucz francuski o dużym rozstawie. Trzeba się uspokoić zaczerpnąć świeżego powietrza i rwać :) Najwyżej będziesz miał okazje wstawić sobie nowe GPU(GF3 albo GF4 :lol: ) jak tamto zostanie na radiatorze.Widziałem już takie karty świetny widok. Lepsza chyba będzie ta łopatka. Ja gdy kupowałem ta kartę warta była 400zł próbowałem wszystkiego by zerwać ten radiator w końcu ostatecznie kombinery i powoli raz po raz pod kątem odrywałem i poszło po 5 minutach bez problemów. nie wiem jak ty tam łopatke włożysz i zerwiesz próbowałem sam kiedyś i mi się nie udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...