lubmich Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Wie ktoś jak się generuje te hasła i jak je zweryfikować. Potrzebuję zrobić autoryzację po tych hasłach i możliwość ich zmiany via www... Zaczynam szukać jakich kolwiek wiadomości więc wszelka pomoc mile widziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Moze zacznij od gugla? ;-) http://www.tldp.org/HOWTO/Shadow-Password-HOWTO.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Ten how to nie daje nic specjalnego, potrzebowałem namiaru na funkcję crypt() w php (z ktorego jestem powiedzmy zielony). Zabieram się do pracy i chyba mi się to powiedzie z tą funkcją. Jak na razie EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A nie ma w zadnych zbiorach skryptow php takiego modulu do obslugi hasel? Chyba nie Ty pierwszy potrzebujesz. Wydaje mi sie, ze gdzies kiedys dawno temu to widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 gotowce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...