Skocz do zawartości
Kosher

OC byl dla mnie przyjemnoscia, czy to ma sie zmienic?

Rekomendowane odpowiedzi

Piszac swojego poprzedniego posta nagle obraz na monitorze zaczal drgac (tak jak po za wysokim przetaktowaniu pamieci na grafice). Wrocilem szybko, prawie po omacku, do orginalnych ustawien mojej karty ale to nic nie pomoglo. Wylaczylem kompa ale to tez nic nie zmienilo, szok czyzby grafa siadla? Wrocilem w biosie do ustawien 1.6Ghz 100/66/33 ale tu tez klapa, dopiero kiedy zmniejszylem napiecie na AGP wszystko wrocilo do normy. Padniety SB Live, AthlonXP, Duron i troche innych rzeczy, zaczynam sie wkur****. Oczywiscie krecic nie przestane ale czy to musi tyle kosztowac?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przez SAMO krecenie jeszcze nic nie zepsulem, wiecejpadlo na slutek mojej glupoty lub samo z siebie  :P

Wiesz, piszac filozoficznie wszystko co zle jest nastepstwem glupoty. Dales mi jednak do myslenia, po co mi byl ten +0,1V na AGP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, piszac filozoficznie wszystko co zle jest nastepstwem glupoty. Dales mi jednak do myslenia, po co mi byl ten +0,1V na AGP?

mielem na, mysli ze srubokret np padl nie tam gdzie trzeba.

AGP u siebie mam ustawione na +0,1V i jeszcze dziala, ale nic nie mam kreconego i moze na tym polega roznica?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedlem co bylo tego przyczyna. Majac nadzieje na poprawe warunkow OC plynacych z posiadania lepszego zasilacza na probe podmienilem slabego Codegena na jeszcze slabszego Megabajta. Takie artefakty plus jeszcze inne problemy zupelnie ustaly jak z powrotem zalozylem Codegena, ot co. :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...