azyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Witam. Posiadam obudowe komputera lecz nie wiem co to za firma ... mam na niej plomby wiec nie moge jej otworzyuc, czy moglby mi ktos powiedziec jakiej firmy i jaki to model budy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Jak kupowałeś kompa to powinieneś mieć na fakturze spis części a w tymi budę. Chyba że wcisnęli Ci najtańszego blaszaka więc pewnie masz tylko model bez producenta na takiej fakturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 A ja ci powiem - piepsz plomby !! Co ci zrobią jak ich nie bedziesz miał ?? Przecież gwara jest na części a nie na cały komp !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 co do faktury to na niej jest g... napisane, nawet czesci nie sa dokladnie opisane, a co do plomb to mam "umowe" z serwisem ze gwara jest na 2 lata - 1 rok gwara producenta sprzetu a 2 rok gwara od serwisu, wprawdzie wszystko (chyba) bylo kupowane w proline ( tak wynika z nalepek na sprzecie ) a starzy za nic nie chca sie zgodzic na zdjecie plomb .. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 po co ci jaka firma,jak kupowales kompa to pewnie wcisneli ci jakas najtansza standardowa obudowe za 130 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Co do plomb to ja też taki wynalazek kiedyś miałem na swojej obudowie. Więc poszedłe do sklepu i powiedziełem żeby mi zdjeli plomby bo mam zamiar rozbudowywać maszyne (przy okazji zareklamowałem spalony CDROM :wink: ) gościu zdjął plomby , w karcie gwarancyjnej napisał że pląba została zdjęta tego dnia , podpis , pieczątka i po kłopocie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Nie pociesze Cie i powiem ze wyglada mi to na TECHMASTER-a, a nielubie ich jak niewiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 maja moze strone www? to jakas dobra firma czy pokroju codegen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 joz znalazlem :) jest to TECHMASTER RJA 825-S . Wieklie dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 plomby na bude wymyslili jacys idioci ... kazdy powinien miec mozliwosc zajrzenia do SWOJEGO komputera :!: poza tym najlepiej kupic kompa w czesciach i sobie zlozyc a nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lic sie z debilami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...