Pioterek Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zachciało mi się zainstalować nowe sterowniki (Detonator 41.09) do mojej karty. Instalacja przebiegła prawidłowo ale po jej zakończeniu nie można grać w Unreala2003 i ni można uruchomić 3DMark2001. Gdy chcę zapuścić 3DMarka to pojawia się taki komunikat: "3DMark2001 SE was not able to detectthe requiredminimum features in your 3D accelelator. Please ensure your DirectX installation is working prpperly and that you have the proper drivers installed". Nie wiem co jest nie tak. Instalowałem już DirektX od nowa i nie pomogło. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zmien na inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 A jak mam usunąć te które teraz zainstalowałem?? Czy może mi ktoś udzielić pomocy? Luuudzie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 1. jak będziesz instalował sterowniki w innej wersji bez deinstalacji poprzedniej to program instalacyjny będzie ci sie pytał czy zastąpić pliki sterownika ( zadaje pytanie do kilku plików ) aktualnie instalowaną wersją. 2. możesz też wejść do właściwości karty graficznej i odinstalować aktualny sterownik. w ten sposób masz system z domyślnym sterownikiem windowsowym i możesz zainstalować inną wersje detonatora. nvidia zaleca ten drugi sposób 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 A jak mam usunąć te które teraz zainstalowałem?? Czy może mi ktoś udzielić pomocy? Luuudzie........ panel sterowania->dodaj/usuń programy->nvidia display driver (sterowniki ekranu nvidia)->zmień/usuń ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...