kosmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Wiem że nie jest to giełda ale cóż...... :oops: Ma ktoś na zbyciu jakieś działające (dobrze) Voodoo1. Najlepiej gdyby z okolic Gdyni, Sopotu lub Gdańska. No i cena: im niższa tym lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Hmmmmm ja będę wiedział czy mogę moje opchnąć jakoś w czwartek, jesteś zainteresowany? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 a za ile ???(możesz wysłać prywatną wiadomość :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Tak żeby był sens iść na pocztę i wypisywać druczek :-) 30 zł? Z przesyłką i pobraniem będzie 38.50 ale to orginalny Monster Diamonda :lol: Po co Ci tak w ogóle voodoo I? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 35zł łącznie, za wszystko. Może być??? I czy jest w pełni sprawny? Czy może jakiś dojechany, wymęczony itp? Chciałbym porobić testy, porównać, pobawić się tym Voodoo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprawny w 100%, cena może być, a on nawet kręcony nie był (jeszcze :twisted: :twisted: :lol: ) bo nie miałem do niego chłodzenia a wolałem nie ryzykować. W czwartek dam Ci znać czy go sprzedam czy nie bo póki co negocjuję z kumplem z miasta i w czwartek ma się zdecydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 OK, będę czekał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Ok :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A jakie on ma pamięci??? Tzn. jak szybkie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tez mam V1 ale trzymam, za 50 lat sprzedam za TAAAAKA kase... :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tez mam V1 ale trzymam, za 50 lat sprzedam za TAAAAKA kase... :))) Hmmmmm to może ja się jeszcze zastanowię czy je sprzedać?... :lol: Nie pamiętam jakie ma pamięci, teraz siedzi w pentium133 qmpla który zagrywa się nocami w Virtua Fighter II :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 oj... stare dobre czasy sie przyponinaja... voodoo i pierwsze gry powered by 3dfx (ale to hulało) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 oj... stare dobre czasy sie przyponinaja... voodoo i pierwsze gry powered by 3dfx (ale to hulało) :) Pamietam ze najwieksza ilosc klatek uzyskiwalo sie w grze Forsaken, cos podobnego do Descenta (achh i te efekty swietlne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A jakie on ma pamięci??? Tzn. jak szybkie??Moj Potforek3D ma pamieci EDO RAM EtronTech, chyba 40 lub 45 ns, sa calkiem niezle! Hmm, powoli odzywaja sie fani V1, to cieszy :) Chyba bede musial opublikowac moj projekt megawydajnego chlodzenia Monsterka, zapewniam was ze tak wymyslnego chlodzenia V1 nie widzieliscie :lol: Zdradze tylko ze wydajnosc wynosi 66 CFM a masa calego ustrojstwa to ponad 0,75 kg i nadal rosnie :twisted: Pozdr... P.S. Wydajnosc tez rosnie i to tez bardzo cieszy, bo to podwaza teorie ze V1 staje sie waskim gardlem systemu przy CPU ok. P II 300... Zeby nie byc goloslownym zamieszczam wyniki jednoczesnie bijac sie w piers, ze to nie fotomontaz tylko 100% prawda! Tak tak, ja tez spadlem z krzesla jak otrzymalem taki wynik... 8O Mysle ze porownanie 7-letniej konstrukcji V1 do V2 i TNT doskonale swiadczy o jej ponadczasowej konstrukcji... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 A ktos odczyta z tego : 9741F V53C16258HK35 predkosc pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 no ale na V2 są podane w MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wpisałem ten numerek w google (ten dłuższy po spacji) i na stronie http://www.memotech.co.uk/list/list.htm pod zakładką DRAM jest info takie: V53C16258HK35 EDO 5V SOJ 35ns 17 tylko od czego jest ten krótszy numerek na początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wpisałem ten numerek w google (ten dłuższy po spacji) i na stronie http://www.memotech.co.uk/list/list.htm pod zakładką DRAM jest info takie: V53C16258HK35 EDO 5V SOJ 35ns 17 tylko od czego jest ten krótszy numerek na początku? Dzieki ;) w sumie moglem sam w podobny sposob sprawdzic ale dzialalem pod wplywem impulsu i odchylilem sie do tylu i chwycilem moje V1 i wklepalem na forum. Hmm 35ns ;) musze sie pobawic w krecenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepy Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 we Wrzeszczu w Domie Handlowym Jantar (chyba tak to sie nazywa) jest sklep komputerowy handlujacy tez sprzetem uzywanym i kilka tygodni temu widzialem tam VooDoo1 w cenach 25-30zl. Bylo kilka sztuk w tym oryginalne Monstery Diamonda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 we Wrzeszczu w Domie Handlowym Jantar (chyba tak to sie nazywa) jest sklep komputerowy handlujacy tez sprzetem uzywanym i kilka tygodni temu widzialem tam VooDoo1 w cenach 25-30zl. Bylo kilka sztuk w tym oryginalne Monstery Diamonda Dzięki, sprawdze to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 tylko od czego jest ten krótszy numerek na początku? Nie wiem od czego. Jest on w pierwszej linii na pamieci w drugiej jest to co odnalazles na Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Byłem w tym sklepie i kupiłem Heliosa (30zl) (35ns, Monsterek miał 50ns) I teraz mam pytanie: czemu nie działa suwak jasności w ustawieniach (wiem że były już takie problemy, tylko nie wiem gdzie o tym czytałem) I jeszcze jedno: tak samo jak moje V2 działa tylko na orginalnych sterach???? nowsze nie działają????? ps. do tego karta jest cała taka czarna :) fajowo wygląda aha, sorry kain że od ciebie nie kupuje :oops: ale właściwie każdy powinien mieć takie cacko w domu, zachowaj ją dla potomności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 znalazłem problem na jasność wystarczyło wpisać autoexec.bat : SET SST_GAMMA=2.3 i już :) a co ze sterownikami?????wie ktoś???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 aha, sorry kain że od ciebie nie kupuje :oops: ale właściwie każdy powinien mieć takie cacko w domu, zachowaj ją dla potomności :D Nie ma problemu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 znalazłem problem na jasność wystarczyło wpisać autoexec.bat : SET SST_GAMMA=2.3 i już :) a co ze sterownikami?????wie ktoś???? Komendami SET SST_xxx rowniez karte sie podkreca :) U mnie na V1 nie znanej mnie w tym momencie firmy (35ns pamieci) dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...