Skocz do zawartości
Kwiecień

Wyposażenie kawiarenki internetowej.

Rekomendowane odpowiedzi

a ja tak też sie przypne.. cafejki niechce zakładać bo jestem za młody ;) ale interesuje mnie oprogramowanie takie jakie jest w cafe.. pamiętam że jak dawno temu byłem w cafe to podobało mi sie że kolo siedział na swym wysokim miejscu i wszystkimi rządził ! przedłużał czas , blokował kompa , restartował go ( ze swojego miejsca ) i wysyłał komunikaty które pokazywały sie na cały ekran ( TWÓJ CZAS SIE SKOŃCZYŁ :> ) czy ktoś wie jak nazywa sie taki program ? możecie coś polecić ? :wink: PS.potrzebne mi to aby nadzorować moją domową sieć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ja tak moze tylko podsumowujac :)

Kwiecien - marzenia dobra sprawa ale nie za taka kase, jak dla mnie dales kropke nad i stwierdzeniem ze ratunkiem moga byc zniesione wizy do USA :) to tak samo jakbys chcial jechac do pracy do francji gdzie juz teraz nie ma wiz :) owszem zarobisz COS, moze nawet lepiej niz tutaj, ale 1) nie jest powiedziane ze znajdzesz prace zanim umrzesz z glodu (po 11 wrzesnia jest naprawde ciezko zaczac), 2) tutaj jednak masz szanse robic cos ambitniejszego niz zmywac naczynia

tylko pls nie traktuj caffe internetowej jako cos ambitniejszego i wiesz, bez urazy ale hmm rodzice pracujacy w kafejce?? do tego jeszce prowadzacy rownolegle agenceje reklamowa??? co oni jakies terminatory?? pozatym hmm chyba potrzeba kogos do administraci i servisu jak bedziesz w szkole - no chyba ze bedziesz wyskakiwal z lekcji jak cos zdechnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi